fbpx
Skip links

Hearthstone Fireside Gathering tudi na EPICENTER LAN 9

FIRESIDE-GATHERING

Ker organizatorji EPICENTER LAN 9 vedo, da vsi gamerji ne želijo tekmovati, ampak nekaterim bolj ustreza uživanje v igranju iger z drugimi gamerji, so se odločili da k ROCCAT Hearthstone tekmovanju dodajo še Fireside Gathering, na katerega lahko pridejo vsi igralci Hearthstone-a, vse od Rank 25 pa tja do Legendary ranka in se preiskusijo v igranju proti drugim slovenskim igralcem na LAN-u v osebi in to BREZPLAČNO!

EC9-HS-3
Borut “xSodo” Todorovič je eden navdušencev nad Fireside Gatheringom!

Prvi dan – 20. februarja 2016 žal zaradi ROCCAT Hearthstone tekmovanja ne bodo imeli na voljo tablic in laptopov, tako da si boste jih morali prinesti sami, drugi dan pa bodo organizatorji imeli na voljo tudi tablice in laptope na katerih boste lahko igrali med seboj.

Z udeležbo in igranjem med seboj na LAN omrežju boste lahko dobili prav poseben card back in razne nagrade sponzorjev dogodka, ki jih bodo delili z raznimi giveawayi med potekanjem Fireside Gatheringa. Z malo znanja Hearthstone kart in hitrim odgovorom boste lahko hitro zmagali kakšen goodie pack sponzorjev!

Za vse, ki jim casual igranje ni dovolj pa se lahko prijavite tudi na tekmovalni del tekmovanja – https://gaming.si/epicenterlan9/prijava/