fbpx
Skip links

Slovenska izdaja Red Bull Campus Clutch na JBL Quantum EPICENTER Online 2

Prve kvalifikacije za globalno univerzitetno Valorant prvenstvo so na sporedu že 28. februarja. Prijave se bodo kmalu odprle tukaj.

Riot Games, ameriški razvijalec igre League of Legends, je lani po več kot desetletju kraljevanja MOBA niše uspešno lansiral tri nove igre vključno s prvoosebno taktično streljačino Valorant.

Valorant je poleti 2020 pretresel e-športni svet in se hitro povzpel med najbolj priljubljene in igrane igre leta, v kratkem pa bo mogoče spremljati prvi večji globalni turnir v tem naslovu nasploh.

Kvalifikacije za prvi Valorant turnir, ki bo združil študente s celega sveta, se začnejo naslednji mesec. Red Bull Campus Clutch je globalno univerzitetno prvenstvo v igri Valorant, v katerem bodo lahko sodelovali študenti iz več kot 300 univerz petdesetih različnih držav. To bo največji dogodek te vrste, namenjen vsem študentom, ki so ljubitelji igre Valorant. Časovnica:

  • 1. kvalifikacije: 28. februar 2021
  • 2. kvalifikacije: 6. marec 2021
  • Državni finale: 13. marec 2021
  • Svetovni finale: Junij 2021

Vsaka ekipa je sestavljena iz 5 članov, ki morajo v času tekmovanja imeti veljaven študentski status. Prijavnine ni saj je dogodek je brezplačen. Za več informacij obiščite uradno stran dogodka.   Vir objave: Game Gang