fbpx
Skip links

CHILLAN Gornja Radgona

httpss://www.youtube.com/watch?v=ApGgQ8YbLJQ

Povzetek dogodka
CHILLAN je sproščen, zanimiv, drugačen in zabaven igričarski dogodek, kjer je za razliko od podobnih lanpartyjev večja pozornost namenjena socialnemu aspektu. Odvijal se je od popoldanskih ur petka, 24. do večernih ur nedelje, 26. oktobra 2014 v prostorih Mladinskega centra Gornja Radgona. Tekom dogodka je organizator (Društvo za elektronske športe – spid.si) igralcem zagotavljalo zdrave možnosti prehrane in pijače, v petek in soboto sta bila izvedena tudi dva piknika

Med igrami so se imeli udeleženci možnost zabavati tudi s ping pongom in namiznim nogometom. Izvedeni turnirji v League of Legends v formatih 5v5 (zmagovalna ekipa Ground Zero), najboljši igralec Lee Sina (Jakob “Shimmer” Dimec), Rivena (Jakob “Shimmer” Dimec), Ahri (Saša “HyperCarry” Ratkai) in Zeda (Žiga “Shejvi” Gaber). Končno število udeležencev – 25, število obiskovalcev dogodka – 50

 

img_3146

img_3046

img_3041

img_3015

img_3013

Od udeležbe lahko igralci pričakujejo obilo igranja in postranskih aktivnosti. Poskrbeli bomo, da bodo igralci tekom dogodka imeli na voljo kaj za pod zob, izvedli bomo tudi pravcat piknik. Prav zaradi prijaznosti za igralca ga priporočamo za posameznike, ki bi jim CHILLAN predstavljal prvi tovrstni dogodek.

Datum dogodka
S pričetkom v opoldne, 24. oktobra in zaključkom v večernih urah nedelje, 26. oktobra bo to eden daljših lanpartyjev pri nas.
Lokacija
Nova lokacija v prostorih MCGR na Trgu svobode 15 v Gornji Radgoni bo zadostila pričakovanjem vseh udeležencev.

Turnirji
Čeprav je v prvi vrsti zabavne narave, se bodo tekmovalni posamezniki lahko merili v širokem spektru iger – od League of Legends, do pokra.

Pijača in prigrizki
Vedno bo na voljo ruski bife s sendviči, namazi, mlečnimi izdelki, sokovi in negaziranimi pijačami, saj želimo omogočiti udeležbo tudi socialno ogroženim.

Prenos
Iz dogodka bomo neprestano oddajali sliko in zvok na naš Twitch kanal, ki bo prikazovala aktualno dogajanje.

Prijavnina
S prijavnino le pokrivamo stroške – kot v preteklosti bomo več kot tričetrt vseh prihodkov namenili za potrebe hrane in pijače.

httpss://www.youtube.com/watch?v=8GX0bPBkTz0