EPICENTER LAN 17 se pridružuje prvi izdaji sejma Feel The Future of Gaming, ki bo potekal na Celjskem sejmišču 19. in 20. oktobra 2018, kjer bo poleg lanpartyja s kapaciteto več kot 500 igralcev potekalo tudi pestro sejemsko dogajanje na več tisoč kvadratnih metrih razstavnih površin!

TERMIN DOGODKA:

Petek, 19. oktober 2018 od 16.00, do sobote, 20. oktobra 2018 do 23.00.

LOKACIJA:

Celjski sejem, Dečkova cesta 1, Celje

TURNIRJI

Counter Strike: Global Offensive 5v5 (BYOC), League of Legends 5v5 (BYOC), Rocket League 3v3 (BYOC), Hearthstone (TUP/BYOC), FIFA 18 (PS4 TUP), PES 2018 (PS4 TUP), PUBG 2v2 (BYOC), Fortnite 2v2 (BYOC)
BYOC – udeleženec s seboj prinese računalnik, monitor, periferno opremo (kot da bi igral doma)
TUP – računalniki oz. konzole so pripravljene na prizorišču in igralec pride le tekmovat

OBISK DOGODKA

EPICENTER LAN 17 poteka v sklopu sejma Feel the Future of Gaming. Udeleženci organiziranih turnirjev na EPICENTER LAN, ki so poravnali prijavnino, imajo prost vstop na prizorišče dogodka vse dni aktivnosti. Drugi obiskovalci imajo možnost nakupa enodnevnih ali večdnevnih kart ali na samem prizorišču ali na naši spletni trgovini.

Zagotovi si mesto na največjem slovenskem gaming dogodku doslej!

Counter Strike: Global Offensive
32 ekip – 5000 € v materialnih nagradah
16 ekip – 2000 € v materialnih nagradah

Counter Strike: Global Offensive Amateur
Ekipe, ki po skupinskem delu izpadejo, se lahko potegujejo za nekaj platojev energijske pijače Red Bull ter sponzorskih majic v amaterskem turnirju.

League of Legends
16 ekip – 2000 € v materialnih nagradah
8 ekip – 900 € v materialnih nagradah

Hearthstone
32 igralcev – 100 € denarna nagrada in 550 € v materialnih nagradah
16 igralcev – 300 € v materialnih nagradah

PES 2018 PS4
16 igralcev – 180 € v materialnih nagradah
8 igralcev – 90 € v materialnih nagradah

Rocket League
16 ekip – 1175 € v materialnih nagradah
8 ekip – 500 € v materialnih nagradah

PUBG
32 ekip – 1560 € v materialnih nagradah
16 ekip – 700 € v materialnih nagradah
8 ekip – 330€ v materialnih nagradah

Fortnite
32 ekip – 1560 € v materialnih nagradah
16 ekip – 700 € v materialnih nagradah
8 ekip – 330€ v materialnih nagradah

 

PREDVIDENA ČASOVNICA

Petek, 19. oktober 2018
16.00 – Odprtje lokacije za igralce in obiskovalce
16.30 – Pričetek Hearthstone turnirja
17.00 – Pričetek skupinskega dela League of Legends turnirja
17.00 – Pričetek Counter Strike: Global Offensive turnirja
17.00 – Pričetek FIFA 18 PS4 turnirja
18.00 – Pričetek Rocket League, PUBG in Fortnite turnirjev
24.00 – Predviden konec prvih tekmovalnih dnevov turnirjev

Sobota, 20. oktober 2018
10.00 – Pričetek izločilnih tekem vseh turnirjev
13.00 – Pričetek PES 2018 PS4 turnirja
22.00 – Zaključek EPICENTER LAN 16

Končna časovnica dogodka bo objavljena 7 dni pred pričetkom dogodka.

Zagotovi si mesto na največjem slovenskem gaming dogodku

EPICENTER LAN je serija največjih gaming dogodkov v Sloveniji, ki se jih vsako leto udeleži več kot 1000 navdušencev nad videoigrami iz celotne regije.

So tekmovalni, a vseeno sproščeni igričarski dogodki – lanpartyji. Danes je naš cilj še naprej podirati vse slovenske rekorde o velikosti gaming turnirjev, nadaljevati z organizacijo kvalitetnih vsebin za gamerje, ne za osebno okoriščanje in zagotavljati gledalcem doma najboljšo možno izkušnjo gledanja livestreamov iz prizorišča. V prihodnosti želimo v okvir dogodkov vključiti tudi druge, žanrsko povezane dejavnosti in s povezovanjem dvigovati nivo skupnosti.

 

Uporabne datoteke in povezave

V primeru vprašanj smo vam kot vedno na voljo na [email protected].

Klikni na vprašanje za prikaz odgovora

Kje se lahko prijavim?

Prijavo lahko opravite v spletni trgovini, kjer izberete želeno vstopnico za dogodek. Spletna trgovina vas nato pelje čez vse potrebne postopke, na koncu pa izberete način plačila. https://spid.si/shop

Ali lahko prijavim celotno ekipo?

Ne. Zaradi sprememb zakonodaje na področju varstva osebnih podatkov in našega obdelovanja le teh, rabimo dovoljenje vsakega udeleženca naših dogodkov in njegovo strinjanje za udeležbo dogodka. Posledično mora vsak igralec v ekipni igri, ali v primeru, da želite prijaviti prijatelje, zaključiti postopek naročila ločeno. Ne pozabite v polje “Ekipa” oz. pod opombe zapisati ime ekipe.

Ali se lahko prijavim na dogodku?

Prijava na dogodku NI možna.

Kako lahko poravnam znesek prijavnine?

Prijavnino lahko poravnate preko PayPala, položnice, poštne nakaznice ali z nakazilom na naš račun. Vsa navodila prejmete po e-mailu, ko se prijavite.

Ali lahko prijavnino poravnam na dogodku?

Prijavnine ni mogoče poravnati na dogodku - omogočamo pa plačilo z več kreditnimi karticami, PayPalom in pa nakazilom na naš TRR.

Koliko znaša prijavnina?

Znesek prijavnine je odvisen od vstopnice, ki jo želite kupiti. Vse cene so napisane v spletni trgovini na spid.si/shop.

Kako je z vračilom prijavnine?

Prijavnin ne vračamo, razen v primeru odpovedi posameznega turnirja ali dogodka v celoti, kot definirano v splošnih pogojih, s katerimi se strinja vsak posameznik ob prijavi.

Kako je z vstopnino za gledalce?

EPICENTER LAN 17 poteka v sklopu sejma Feel The Future, ki ima definirano vstopnino za enodnevni ali večdnevni obisk. V primeru interesa po nakupu si karto lahko zagotovite z nakupom na naši spletni strani ali direktno na dan dogodka.

Ali obstaja starostna omejitev za udeležbo na dogodku?

Starostne omejitve ni, vendar pa morajo udeleženci mlajši od 16 let s sabo prinesti podpisano dovoljenje staršev ali skrbnikov za udeležbo na dogodku. Dovoljenje lahko najdete na uradni strani dogodka.

Ali obstajajo kakšni pogoji udeležbe na dogodku?

Edini pogoj za udeležbo je plačilo prijavnine. Ni pomembno, ali ste se kdaj že udeležili podobnih dogodkov ali kateri rank ste v igri, ki jo igrate. Za mlajše od 16 let je pogoj tudi podpisano dovoljenje staršev ali skrbnikov. Z udeležbo se strinjate tudi s splošnimi pogoji udeležbe, ki nam dovoljujejo snemanje in fotografiranje na dogodku in ter komunikacijo o prihajajočih dogodkih preko maila.

Kako poteka prihod na dogodek?

Ko pridete na dogodek, se najprej zglasite pri informacijskem pultu, da opravite check-in, kjer preverimo, ali ste poravnali prijavnino, potem pa vas naša ekipa usmeri, kje lahko odložite svojo opremo in vam pomaga pri priklapljanju računalnikov.

Kaj moram prinesti s sabo na dogodek?

Na dogodek morate prinesti svoj računalnik, monitor, slušalke, miško, tipkovnico, razdelilec za elektriko s vsaj tremi luknjami in vsaj 5 metrov dolg internetni kabel. V primeru, da igrate na TUP turnirju, je oprema, ki jo potrebujete, odvisna od igre (npr. pri FIFA/PES igralci običajno prinesejo svoje kontrolerje, pri Hearthstone pa svoje miške in slušalke).

Koliko časa poteka turnir?

Trajanje posameznega turnirja je odvisno od števila igralcev/ekip in formata turnirja. Časovne okvire si lahko preberete na uradni spletni strani dogodka - preliminarni urniki so objavljeni že ob najavi dogodka, natančni urniki pa 1 teden pred pričetkom EPICENTER LAN dogodka.

Ali lahko imamo rezervnega igralca?

Ekipe lahko prijavite tudi rezervnega igralca. Njegovo ime zapišite pod Opombe v prijavitvenem obrazcu. V primeru, da se prvotni igralec ne bi mogel udeležiti dogodka, lahko igra rezervni igralec, prijavnina zanj pa se smatra kot poravnana, če ste plačali kot ekipa.

Ali lahko pridem na dogodek brez ekipe?

Če nimate ekipe, lahko pridete na dogodek kot casual igralec. V tem primeru ne tekmujete na turnirjih, ampak igrate igre po lastni izbiri in ste se dogodka udeležili predvsem z namenom druženja. Tudi casual igralci morate poravnati prijavnino.

Kje si lahko ogledam prenose v živo?

Prenosi v živo na naših Twitch kanalih in tudi na Facebook strani. Seveda vedno pripravimo tudi kotiček za ogled streamov tudi na samem dogodku, tako da vabljeni na samo prizorišče. Tekom dogodka je vedno na voljo namenska "LIVE" stran, na kateri najdete informacije v zvezi z dogodkom (od dostav, turnirjev in livestreamov in ima obliko strani npr. https://spid.si/ec16live).

Ali potrebujete pomoč pri organizaciji?

Pomoč je vedno dobrodošla. Pošljite nam elektronsko sporočilo na [email protected], kjer se bomo dogovorili glede sodelovanja.

Poznate koga, ki bi sponzoriral dogodek?

Pošljite nam sporočilo na [email protected], kjer bomo poiskali možne načine sodelovanja na dogodku.

Ne razumem kako se prijaviti, mi lahko pomagate?

– Na strani spid.si/shop izberete turnir, na katerega se želite prijaviti, in kliknete Dodaj v košarico.
– V naslednjem koraku lahko izberete, koliko vstopnic želite kupiti – če želite prijaviti npr. celo ekipo, lahko tako izberete 5 vstopnic. Nato kliknete Nadaljuj na blagajno.
– V naslednjem koraku izpolnite svoje podatke. V Opombe lahko napišete ime vaše ekipe. Tako bomo tudi v primeru, da se prijavi vsak sam, vedeli, kateri ekipi pripadate.
– Na koncu izberete način plačila. Izbirate lahko med PayPalom, različnimi kreditnimi karticami in nakazlom na TRR preko UPN obrazca. Nato kliknete Zaključi nakup. Na mail, ki ste ga vnesli ob prijavi, boste prejeli potrdilo o prijavi in natančna navodila o plačilu. Ko poravnate prijavnino, ste uspešno prijavljeni na dogodek.