fbpx
Skip links

Medijsko središče

Kontaktna oseba: Samo Zavašnik, [email protected], 041 290 976

Društvo za elektronske športe – spid.si je pričelo delovati leta 2011 z organizacijo spletnih turnirjev, ki smo jih nadgradili z uradno ustanovitvijo leta 2013 s turnirji in lanpartyji, organiziranimi po celotni Sloveniji.

Smo organizatorji najuspešnejšega gaming dogodka v Sloveniji, EPICENTER, ki se ga vsako leto udeleži več kot 2000 igralcev in obiskovalcev, navdušencev nad videoigrami. Poleg tega organiziramo še vrsto manjših lanpartyjev, zabavnih dogodkov za skupnost in promocijskih aktivnosti.

SPID.si je pravno gledano društvo, katerega glavna registrirana dejavnost je promocija elektronskih športov v Sloveniji. Smo neodvisni, na prostovoljski bazi osnovani igričarski entuziasti, ki organiziramo dogodke, festivale, lige, tekme in pogovorne oddaje.

Poročamo iz dogodkov skozi tekst, sliko, video in tudi živ prenos. Slovensko sceno posodabljamo z dogajanji in zabavnimi vsebinami iz širokega nabora iger. Pišemo vodiče, mnenja, bloge in recenzije. Delamo veliko, za lastno zadoščenje in napredek eŠporta pri nas. Pritožujemo se ne, pohval ne čakamo, smo jih pa veseli.

Utrinki slovenskih ešportnih dogodkov

Leave a comment