fbpx
Skip links

EPICENTER LAN 7

zepter-logocomshop-logo-epicenter6

mlacom-logoairsoft-arena-logo-3mojcomp-logomlacom-logo

 

Termin dogodka:
11. in 12. julij 2015, s pričetkom ob 10.00

Lokacija:
Gimnazija Murska Sobota in Srednja poklicna in tehniška šola Murska Sobota, Šolsko naselje 12

Turnirji:
League of Legends EU-W 5v5, Counter Strike: Global Offensive 5v5, HearthStone 1v1

Prijavnina:
5 € v predplačilu, 10 € na dogodku

Kapaciteta:
120 udeležencev z računalniki.

Nagradni sklad:
Informacije o nagradnih skladih najdete med objavami o sponzorstvih nižje na strani oz. kmalu

Predvidena časovnica:
Sobota, 11. julij 2015
12.00 – 18.00 – League of Legends EU-W Skupinski del
18.00 – 02.00 – Counter Strike: Global Offensive Skupinski del
16.00 – 23.00 – HearthStone Skupinski del

Nedelja, 12. julij 2015
10.00 – 14.00 – League of Legends EU-W Končnica
10.00 – 14.00 – HearthStone Končnica
12.00 – 18.00 – Counter Strike: Global Offensive Končnica

Galerija preteklih dogodkov na lokaciji:

Uporabne datoteke in objave:

 

Pravila posameznih tekmovanj na dogodku:

 

Druge z dogodkom povezane objave:

Kaj je lanparty?
Je dogodek, ki se ga udeleži različno število ljudi – začenši z 10, in v primeru največjih zbiranj, več kot 10.000 – ki so vsi na istem mestu z enim samim razlogom, ki je igranje videoiger. Vsi računalniki so povezani v lastno omrežje in normalno nato povezani še s svetovnim spletom, kar naredi izkušnjo kar se podobno domačemu okolju, le z veliko več zabavnih in socialnih elementov.

Kdo se lahko udeleži dogodka?
EPICENTER LAN-a se lahko udeleži kdorkoli, ob pogoju, da se strinja s spošnimi pogoji, ki jih lahko najde na strani, s sabo prinese računalnik, monitor in vso kramo, ki spada zraven in se ve sprostiti ter prepustiti zabavi. Osebe mlajše od 16 let bodo ob prihodu oddale tudi dovoljenje staršev, ki ga najdete nižje na strani.

Kako poteka lanparty?
Vsi prisotni igralci se na lokaciji z mrežnimi kabli povežejo na lokalno omrežje hitrosti 100Mb/s, nato pa lahko igrate proti drugim udeležencem v zabavnih tekmovanjih ali pa vsem pokažete svoje sposobnosti proti nasprotnikom na spletu. Izbira je vaša, povemo naj vam pa le, da je pogled nasprotnika, ki izgubi, neprecenljiv.

Kaj vse moram prinesti s sabo?

 • Osebni računalnik z vsemi potrebnimi kabli
 • Ekran in vse kable, ki spadajo k ekranu
 • Tipkovnica, miška in podloga
 • Slušalke in mikrofon
 • Internetni kabel, ki naj bi bil vsaj 3-5 m dolg
 • Električni razdelilec z vsaj 3 luknjami!
 • Mobilni telefon in polnilec
 • Programska oprema
 • Igre in programsko opremo
 • Anti-virus
 • Oblačila in spalne potrebščine
 • Udobna oblačila in primerna obutev
 • Spalna vreča
 • Dodatno pokrivalo
 • Vzglavnik

 

Katere igre se igrajo na EPICENTER LAN-u 7?
Izvedli bomo neobvezna tekmovanja v celi vrsti iger in aktivnosti. Med njimi so tekmovanja v League of Legends na EU-W, Counter Strike: Global Offensive 5v5 in HearthStone 1v1. Seveda pa lahko igrate karkoli si boste zaželeli, le ne bodite šokirani ob osuplih pogledih, ki jih boste dobili ob igranju Diablo 2.

Ali moram igrati v vseh tekmovanjih na dogodku?
Sploh vam ni potrebno tekmovati, lahko se pridete le družit ob vašemu priljubljenemu sredstvu sproščanja in zabave – računalniških igrah. Tekmujete pa lahko v vseh tekmovanjih, kar vam tudi priporočamo, saj ni glavno zmagati, glavno je sodelovati. Na tekmovanja posameznih iger se prijavite z izpolnitvijo ustreznega prijavnega obrazca na zavihku “Prijava”.

Ali je kakšna prijavnina?
Prijavnina zaradi višjih fiksnih stroškov najema (torej prostora, miz, internetne povezave) za tokratni EPICENTER LAN znaša 5 € v predprijavi in 10 € na samem dogodku. Več informacij o samem plačilu dobite s klikom na ta stavek.
Več informacij o tem dobite s klikom na ta stavek.

Kako je s pijačo in hrano?
Na EPICENTER LAN 7 prepuščamo organizacijo prehrane in pijače samim igralcem. Pripravili smo vam tudi dve objavi, kjer najdete relevantne ponudnike v Murski Soboti:

Kakšne nagrade podelimo najboljšim ?
Dogodek je namenjen predvsem zabavi, in želimo da pridete na tekmovanje zgolj zaradi druženja in zabave. Kljub temu se bomo potrudili nagraditi najboljše ekipe in igralce z nagradami.

Če imate še kakšno vprašanje, na katero tukaj ne najdete odgovora, ali pa mogoče ni najbolj razumljivo razloženo, vas naprošamo, da nas kontaktirate.

– EPICENTER LAN 7 bo potekal v prostorih Gimnazije Murska Sobota in Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota in bo neprekinjeno trajal 2 dneva.

– Med 8.00 in 24.00 oz. 01.00 bo zaradi varnosti mladostnikov bo po zaprtju gibanje omejeno le na prostore šolskega kompleksa in bo izstop do ponovnega odprtja onemogočen.

– Izhod se dovoljuje le izjemoma ob predhodnem dogovoru organizatorja s starši udeležencev, ki so mlajši od 16 let.

– Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za računalniško opremo udeleženca, kot tudi ne za kakršne koli dobrine, ki bi se udeležencu odtujile/pokvarile/uničile tekom dogodka.

– Vsi udeleženci prevzemajo odgovornost za lastna dejanja na prireditvi. Organizator lahko posameznika kadarkoli odstrani iz prizorišča v kolikor oceni, da je to potrebno iz varnostnih razlogov ali kršitev pravil ter splošnih pogojev.

– Na prizorišču bo ves čas prisoten vsaj en član organizacijske ekipe, ki bo skrbel za upoštevanje reda in osnovnih pogojev za izvedbo dogodka.

– Organizator lahko vsem prijavljenim pošilja e-pošto z novicami in obvestili. Organizator lahko po predhodnem obvestilu kadarkoli spremeni informacije, podatke in način izvedbe dogodka.

– Vse spremembe bodo objavljene na spletni strani društva (www.spid.si).

– Organizator in medijski partnerji lahko objavljajo slike in druge medijske vsebine iz dogodka na spletnih straneh in drugih medijih.

– Ko je prijavnina poravnana povrnitev plačila ni mogoča razen v primeru odpovedi celotnega dogodka, ne le posameznega turnirja na dogodku.

– Plačilo je povezano z eno ekipo oz. udeležencem. Če se ena ekipa ne pojavi na dogodku, druga ne more prevzeti njenega/njegovega mesta razen ob predhodnem dogovoru z organizatorji.

– V primeru, da ima določen turnir manj kot 4 na dogodku prisotne ekipe ali igralci, organizator ne bo izvedel tekmovanja

– Vsi igralci se morajo ob prihodu identificirati z dokumentom, igralci mlajši od 16. let pa morajo ob prihodu prinesti s sabo tudi dovoljenje staršev. Le to najdejo med pomembnimi objavami na prvi strani