fbpx
Skip links

GC – Hearthstone I

Gaming Challenge je nova serija ultimativnih tekmovalnih ešportnih dogodkov, ki se bodo odvijali na sedežu T-2 v Ljubljani. Prvič v Sloveniji bo poseben povdarek namenjen tudi livestreamu, s katerim organizatorji ciljajo konkurirati največjim tujim dogodkom. Prvi Gaming Challenge bo potekal v Hearthstone in bo omejen na 64 igralcev, ki bodo igrali na 20 Lenovo prenosnikih že pripravljenimi na dogodku.

 

httpss://www.youtube.com/watch?v=4VKXG5O4TZM

 

 

Rezultati in slike
GC – Hearthstone I Informacije – GC

Gaming Challenge Hearthstone I bo potekal 19. marca 2016 od 10.00 do najkasneje 22.00.
– Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za računalniško opremo udeleženca, kot tudi ne za kakršne koli dobrine, ki bi se udeležencu odtujile/pokvarile/uničile tekom dogodka.

– Vsi udeleženci prevzemajo odgovornost za lastna dejanja na prireditvi. Organizator lahko posameznika kadarkoli odstrani iz prizorišča v kolikor oceni, da je to potrebno iz varnostnih razlogov ali kršitev pravil ter splošnih pogojev.

– Na prizorišču bo ves čas prisoten vsaj en član organizacijske ekipe, ki bo skrbel za upoštevanje reda in osnovnih pogojev za izvedbo dogodka.

– Organizator lahko vsem prijavljenim pošilja e-pošto z novicami in obvestili. Organizator lahko po predhodnem obvestilu kadarkoli spremeni informacije, podatke in način izvedbe dogodka.

– Vse spremembe bodo objavljene na spletni strani društva (www.spid.si).

– Organizator in medijski partnerji lahko objavljajo in spreminjajo ter za oglaševalske namene uporabljajo slike in druge medijske vsebine iz dogodka na spletnih straneh in drugih medijih.

– Ko je prijavnina poravnana povrnitev plačila ni mogoča razen v primeru odpovedi celotnega dogodka, ne le posameznega turnirja na dogodku.

– Vsi igralci se morajo ob prihodu identificirati z dokumentom, igralci mlajši od 16. let pa morajo ob prihodu prinesti s sabo tudi dovoljenje staršev. Le to je na voljo na glavni strani z informacijami.