fbpx
Skip links

Projekt: CHILLAN

https://www.youtube.com/watch?v=iz7uwUDJMts

Zgodovina CHILLANov

O dogodku

CHILLAN je v prvi vrsti zabavne narave in ni tolikšnega poudarka na tekmovalnih aktivnostih. Na ta račun organiziramo manjše turnirje v starejših, vsem dobro znanih igrah, ob katerih je marsikdo preživel svoje otroštvo, na katerih bodo lahko po želji sodelovali vsi udeleženci. Čeprav ti turnirji niso tekmovalne narave, najboljše vseeno čakajo manjše praktične nagrade.
Igralce spodbujamo, da se za oddih od igranja videoiger pomerijo tudi v drugih aktivnostih. V preteklosti se je pokazalo veliko zanimanja za namizni tenis, prostori običajno omogočajo še beer pong, pikado in v primeru dobrega vremena tudi zunanje aktivnosti. Poleg animiranja s postranskimi aktivnostmi na tovrstnih dogodkih poskušamo zagotavljati tudi zdravo prehrano in pijačo.
Namen je čim bolj povezati mlade ob dejavnosti, ki je vsem v veselje, pri izvedbi pa sodelujemo tudi z mladinskimi klubi in krajevnimi skupnostmi po Sloveniji – Mladinski center Gornja Radgona, Mladinski center Celje, Klubom študentov Spodnja Bistrica, Mladinskim in informativnim klubom Murska Sobota, Krajevno skupnostjo Rakičan in drugimi organizacijami po Sloveniji.
https://www.youtube.com/watch?v=WvORzdKYw1U