fbpx
Skip links

Fireside Gathering na EPICENTER 9!

FIRESIDE-GATHERING

Ker vemo, da vsi gamerji ne želijo tekmovati, ampak nekaterim bolj ustreza uživanje v igranju iger z drugimi gamerji, se smo odločili da k ROCCAT Hearthstone tekmovanju dodamo še Fireside Gathering, na katerega lahko pridete vsi igralci Hearthstone-a, vse od Rank 25 pa tja do Legendary ranka in se preiskusite v igranju proti drugim slovenskim igralcem na LAN-u v osebi in to BREZPLAČNO!

EC9-HS-3

Prvi dan – 20. februarja 2016 žal zaradi ROCCAT Hearthstone tekmovanja ne bomo imeli na voljo tablic in laptopov, tako da si boste jih morali prinesti sami, drugi dan pa bomo imeli na voljo tudi tablice in laptope na katerih boste lahko igrali med seboj.

Z udeležbo in igranjem med seboj na LAN omrežju boste lahko dobili prav poseben card back in razne nagrade naših sponzorjev, ki jih bomo delili z raznimi giveawayi med potekanjem Fireside Gatheringa. Z malo znanja Hearthstone kart in hitrim odgovorom boste lahko hitro zmagali kakšen goodie pack od naših sponzorjev!

Za vse, ki jim casual igranje ni dovol pa se lahko prijavite na tekmovalni del tekmovanja – http://spid.si/epicenterlan9/prijava/