fbpx
Skip links

EPICENTER LAN – Day 0 – Priprave

Organizacijska ekipa (ki na našo žalost ni bila popolna in se je zaradi tega delo zavleklo dlje, kot bi si želeli) se je danes ob 8.00 dobila na šoli, kjer so začeli pripravljati jedilnico za akomodacijo več kot 100 igralcev.

 

Delo se je pričelo ob 8.00, dočim se je končalo ob 17.30, med tem časom pa so se pripravile mize in stoli za vse udeležence, povezalo in drugič preverilo se je vso električno omrežje in napeljavo (kar je precej bolj mukotrpno delo, kot bi si predstavljali). Podobno smo razpredli mrežno opremo in sedaj bodo podatki igralcev švigali s hitrostjo 100Mb/s, dočim je je sam uplink 1Gbit simetrično, kar bo zadostovalo za nalaganje vseh vsebin, ki jih bomo posneli/zajeli ali ustvarili na dogodku, kot tudi za videostream, ki ga bomo urejevali jutri zjutraj in dopoldne, saj se same tekme začnejo po 12. uri.

 

Razprostrti so bili reklamni plakati od Rodocompa in PlayGame.biz, dočim smo pričeli z umeščanjem boxov in vhodov Call of Duty: Black Ops 2 sponzorja GameWorld.si. Sponzorski logotipi se bodo ves čas dogodka izmenjevali tudi na projektorskem platnu, ki ga imamo namen postaviti v jutranjih urah petka, 22. februarja 2013.

 

Na samem dogodku bosta s stojnicami prisotna Rodocomp in GameWorld.si, kjer si bodo igralci lahko kupili izdelke po znižanih cenah (v primeru Roccat opreme, -15%).

 

Ekipa za celotnim dogodkom bo sedela blizu vhoda, kjer se bo preverjalo igralce in kjer bomo pobirali kavcijo 10€, ki jo dobijo vrnjeno po dogodku, v primeru, da ne zakuhajo težav. Pet članov nas bo oblečene v svetlo-modre majice s potiskom EPICENTER LAN in vam bomo na voljo za vsa vprašanja, če se dogodka seveda udeležite.

 

Vse igralce smo posebej prosili, naj s sabo imajo kavcijo, še pomembneje pa razdelilec na vsaj 3 luknje, da bodo imeli zadosti električnih vhodov.

 

Rezultate bo mogoče spremljati preko našega tekmovalnega portala – lan.spid.si,
video vsebine bomo nalagali na naš YouTube profil – youtube.com/spidsi,
livestream iz dogodka, kjer bodo prenašane tudi tekme na Twitch.tv – twitch.tv/spidsi,
verjetno najpomembneje bo pa vsa omenjena vsebina, kot tudi slike, posodobitve in novice na voljo na naši Facebook strani – facebook.com/spid.si

 

Slike današnjih priprav na dogodek so na voljo na sledeči povezavi:
EPICENTER LAN – Day 0 – Priprave

 

Se vidimo na dogodku!