fbpx
Skip links

King of the Balkan

Poleg že vsem znanim Call of Duty 4 cupov, smo v SPID.si poskušali uvajati nekaj novega, nekaj kar bi regeneriralo slovensko Call of Duty 4 skupnost na drugačen način, s seveda drugačnim pristopom. Tako smo začeli z nekaterim že znanimi Call of Duty 4 DRAFTI oz. nabori, ki so se izkazali za izjemno uspešne, saj ne le, da smo do sedaj uspešno izvedli štiri, tudi odziv scene je bil glede tega pozitiven in je marsikomu skrajšal dolgočasne nedeljske popoldneve.

 

Domislili smo se nekaj novega, in sicer nekaj čemur še v slovenski Call of Duty 4 skupnosti nismo bili priča. Tako imenovani King of the Balkan, ne bo le liga, temveč neke vrste “king of the hill” oblika Call of Duty 4 tekmovanja, kar pomeni, da se bo vsaka 2. oz. 3 tedne ena izzivalna ekipa pomerila proti ekipi, ki bo v tistem trenutku zasedala “vrh Balkana”. Razlog, zakaj smo se odločili vse skupaj razširiti na Balkanski polotok ni le v sorazmeroma majhnem številu slovenskih ekip, ampak tudi dejstvu, da veliko slovenskih igralcev igra v kombinaciji s katerimi izmed drugih držav. Smo pa se vseeno omejili na nam nekako bolj domačo sceno.

 

Vsi tisti, ki se pa tega tekmovanja ne boste udeležili oz. tisti teden ne boste igrali, boste lahko posredno sodelovali, in sicer v stavah. Vsi tisti, ki bodo do runde natančno napovedali rezultat bodo prejeli nagrado!  Obenem boste lahko skupaj s svojim favoritom neposredno trepetali za zmago, saj bodo vse tekme prenašane v živo in to v največji možni kvaliteti.

 

Prijave bodo potekale preko naše spletne strani in socialnih portalov – več informacij o tem prihaja v sledečih dneh, ko bodo padle zadnje odločitve s strani ekipe SPID.si

 

Naj se bitka, za čast najboljšega na Balkanu, začne!