fbpx
Skip links

League of Legends

 

 

SPID.si se je nazadnje srečal z League of Legends tekmovanjem pred dobrima dvema mesecema, zaradi dokaj uspešne udeležbe in izvedbe samega turnirna smo se odločili, da priredimo  še eno tekmovanje.

 

Tako kot na prejšnjega turnirju smo tudi tokrat pripravili turnir za ekipe na Evropskem Zahodnem strežniku. Samo tekmovanje bo potekalo 23. decembra 2012.

 

Prijave:


Do 17.00, 23. decembra 2012 ob 19.00 tako, da oddate komentar v razglasu tekmovanja na naši Facebook strani, ali pa na email [email protected] z imenom ekipe in imenom summonerjev vodje ter igralce.

 

Sign-in:

23. decembra 2012 ob 18.45 tako, da ste prisotni v sobi spid.si na EU Nordic & East.

 

Sistem:

Round of 8 – Best of 1
Round of 4 – Best of 1
Finals – Best of 3

 

Rezultate boste, kot že prejšnjič, lahko v živo spremljaji preko naše Wiki strani!

 

Kratka pravila:

 


– EU West, tournament draft mode
– Vsaka ekipa ima lahko rezervnega igralca
– Višje rangirana ekipa izbira stran (purple/blue) (Rank ekipe se izračuna, da se seštejejo ELO-ji igralcev in delijo s 5, če igralec ni ranked, se mu šteje vrednost 1000)
– Pred tekmami se vodje ekip zberejo v sobi spid.si na LoL-u, kjer se pomenijo o začetku
– Po končani tekmi mora vodja ekipe potrditi izid s screenshotom

 

Nagrade:

Pa čeprav bi radi vsem igralcem zagotovili nagrade, to žal ni opcija za sedaj, bomo pa na prihodnjih tekmovanjih imeli RP, kot tudi praktične nagrade, le pokazati nam morate, da ste zainteresirani za igranje.

 


O SPID.si:


SPID.si je bil ustanovljen aprila 2011 kot skupina ljudi s skupnim ciljem – širitvijo elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Društvo se ukvarja pretežno s poročanjem o drugih podobnih dogodkih v regiji in organizacijo tekmovanj v lastni režiji, kar omogočajo partnerji Igabiba, Logitech, Vstopi v igro – tournament.si in MiKK LAN. Tako je SPID.si postal vodilna organizacija v tem prostoru in s pridobivanjem novih članov, vloga društva nezaustavljivo raste.