fbpx
Skip links

SPID PIPA LAN – ODPOVEDAN

Že od naših začetkov smo se z organizacijo SPID.si trudili, da bi bili kar se da profesionalni v vseh pomenih besede. Naše delovanje je bilo transparentno, povedali smo kaj se dogaja za zaveso in tako je skupnost najbolj vedela, kaj je od nas pričakovati.

 

In tu se soočimo s problemom iz oči v oči – v Sloveniji obstaja le en ponudnik, ki lahko zagotovi dovoljšno število računalnikov, da bi lahko izvedli tekmovanje, in to je nihče drug kot Sebastjan Barbo. Pa čeprav ga je že dlje časa obkrožala negativna karma zaradi ne-vračanja prijavnin iz njegovih odpovedanih dogodkov, smo mu zaupali. Na podlagi ustnega dogovora smo mu sporočili datum in število računalnikov, ki bi jih rabili za tekmovanje, in ko nas je prosil po potrditvi smo mu v danem roku zagotovili, da se bo tekmovanje izteklo in menili smo, da je to to.

Ko smo pa g. Barbo poklicali le nekaj dni pred dogodkom in ga vprašali o poravnavi najemnine računalnikov (v skladu z dogovorom), nam je pa povedal da kar se njega tiče nismo bili o ničemer dogovorjeni, in da je on sedaj bolan, ter da nam ne bo mogel pomagati. Navkljub naši nezavidljivi situaciji smo poklicali prav vse ponudnike računalnikov v Sloveniji, a nam niso bili pripravljeni pomagati. Nato nam je ostalo le š eno podjetje, s katerim pa navkljub pozitivnim začetnim obetom, nismo prišli do dogovora glede cenovne postavke, saj jo enostavno postavili bistveno previsoko za naše sposobnosti. Kljub trudu nam tako ne preostane drugo, kot da dogodek odpovemo.

 

Vsem ekipam bomo povrnili prijavnine če bo le mogoče še danes, če pa ne, pa vam bomo nakazali denar nazaj v petek, 14. decembra 2012. Kot opravičilo vsem prijavljenim ekipam bomo tisti vikend organizirali streaman online cup z več kot 100€ vrednimi nagradami, dočim bomo, če igralci niste popolnoma izgubili zaupanja v nas, v prihodnosti organizirali nov dogodek, v katerem se ne bomo povezovali z nezanesljivimi podjetji.

 

Verjamemo, da razumete našo frustracijo, in obljubljamo vam, da se bomo ščasoma dokazali ter uspeli pokriti to črno piko.

 

Hvala vam.