fbpx
Skip links

ZADNJE INFORMACIJE

SPID PIPA LAN se nezadržno približuje, ah, kaj, od njega nas loči le še nekaj dni, v katerih se od ekip pričakuje, da se popolnoma pripravijo na tekmovanje, od organizatorjev pa, da vodijo dogodek brez tehničnih težav. Kar se tiče nas, smo že pred časom pričeli s pripravami, ki se bodo zaključile – kot je to navada – le minute pred dogodkom.

Za udeležbo mora biti vaša ekipa prijavljena, in je morala poravnati prijavnino ali preko PayPala, ali na naš transakcijski račun. V zameno za doto, s katero organiziramo tekmovanje, pa vas pričakujemo v soboto, 15. decembra 2012 ob 11.00 na Kersnikovi ulici 6 v Ljubljani. Tam boste dobili informacije o pričetku tekmovanja, o prvi tekmi in nato bo vaša odločitev, če boste si ogledali tekme, ki se bodo odigrale pred vami, ali pa šli na ogled centra mesta, v katerem se dogodek tudi odvija.

S sabo morate polek vseh sposobnosti imeti tudi vašo računalniško periferijo, torej mišaka, tipkovnico, slušalke in podlogo. Zvočniki niso dovoljeni. Spodbujamo vas, da snemate vaše ekipne poti na dogodek, kot tudi tekme, ki jih igrate in po SPID PIPA LAN-u naredite kratek filmček, ki povzema vašo pot na ta najbolj tekmovalen League of Legends dogodek na ozemlju Slovenije doslej, ki ga bomo prenesli tudi na naš Youtube račun in ga promovirali na naših socialnih medijih – zastonj reklama, ni kaj! Predlagamo vam tudi, da odmislite tremo, ko vas bomo izpraševali o vaših tekmah preko našega livestreama na Twitch.tv, ali pa ko vas bomo mi, ali katera od drugih medijskih skupin intervjujali.

Če bo na koncu poravnalo ekipo 8 ekip, bomo spremenili začetni plan, in ga nadgradili – z denarnimi nagradami, in sicer v vrednosti 500€ za prve tri ekipe.

Ob porajanju večih vprašanj pa komentirajte to objavo, ali nas pa vprašajte kar na naši Facebook strani!

Se vidimo v Kiberpipi!