fbpx
Skip links

SPID.si QuakeLive Qualifier Cup

SPID.si je društvo ustanovljeno z namenom promoviranja in širjenja elektronskih športov pri nas. Tako je naša naloga podpirati vse tekmovalne skupnosti, ki obstajajo pri nas – pa naj so še tako majhne. To bi lahko rekli za slovensko Quake skupnost, ta resda ni velika, je pa tako zgodovina igre, kot ena prvih in tudi najboljših tekmovalnih iger, kot tudi naše skupnosti s prepoznavnimi igralci ter ekipami, več kot le omembe vredna. Naš prvi Quake Live Cup bo potekal v četrtek, 20. septembra 2012 s prostora za 16 igralcev, če pa ne-bo polne zapolnitve, bomo zmanjšali število mest na 8.

 

Prijave:
Do 12.00, 20. semptembra 2012 tako, da oddate komentar v razglasu tekmovanja na spletni strani SPID.si z imenom karakterja in e-mailom.

Sign-in:
Ob 18.30 tako, da ste prisotni na kanalu #SPID.si @ QuakeNet.

Report rezultatov:
PM adminu na IRC kanalu #SPID.si @ QuakeNet

Sistem:
RO16 oz. RO8 – Best of 3
RO4 – Best of 3
3. mesto – Best of 3
Finale – Best of 5

Rezultate boste lahko v živo spremljali preko naše Wiki strani!

Mape:
Aerowalk, Blood Run, Furious Heights, Lost World, Toxicity

Nagrade:
1. Mesto – Plačano mesto na SPID PIPA LAN-u
2. Mesto – Mesto na SPID PIPA LAN-u
3. Mesto – Mesto na SPID PIPA LAN-u

 

O SPID.si:
SPID.si je bil ustanovljen aprila 2011 kot skupina ljudi s skupnim ciljem – širitvijo elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Društvo se ukvarja pretežno s poročanjem o drugih podobnih dogodkih v regiji in organizacijo tekmovanj v lastni režiji, kar omogočajo partnerji Igabiba, Logitech, Vstopi v igro – tournament.si in MiKK LAN. Tako je SPID.si postal vodilna organizacija v tem prostoru in s pridobivanjem novih članov, vloga društva nezaustavljivo raste.