fbpx
Skip links

SPID.SI STARCRAFT2 QUALIFIER CUP 2

Po uspešnem zaključku prvega SPID.si StarCraft 2 Qualifier Cupa smo vam pripravili že omenjeni SPID.si Starcraft 2 Qualifier Cup 2, ki bo potekal v ponedeljek 17. septembra 2012 ob 19.00. Tako kot pri prvem tekmovanju je tudi tokrat na razpolago 32 mest, v primeru ne-zapolnitve tekmovanja, bomo pa število slotov zmanjšali na 16.

Prijave:
Do 12.00, 17. semptembra 2012 tako, da oddate komentar v razglasu tekmovanja na spletni strani SPID.si z imenom karakterja, raso in kodo, preko katere vas lahko drugi uporabniki dodajo.

Sign-in:
Ob 18.30 tako, da dodate admina in mu potrdite udeležbo skozi pogovorno okno v igri. Račun moderatorja tekmovanja bo najavljen v dnevih pred začetkom tekmovanja.

Report rezultatov:
PM v igri moderatorju (TBA) in email replayev na [email protected]

Sistem:
RO32 in RO16 – Best of 1. Zmagovalec napreduje.
RO8 – Best of 3.
Polfinale – Best of 5.
Tekma za 3. mesto – Best of 5.
Finale – Best of 7.

Rezultate boste lahko v živo spremljali preko naše Wiki strani!

Mape:
ESL Antiga Shipyard, ESL Cloud Kingdom, ESL Daybreak, ESL Discord, ESL Entombed
Valley, ESL Metropolis, ESL Ohana, ESL Taldarim Altar in ESL The Grid.

 

O SPID.si:
SPID.si je bil ustanovljen aprila 2011 kot skupina ljudi s skupnim ciljem – širitvijo elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Društvo se ukvarja pretežno s poročanjem o drugih podobnih dogodkih v regiji in organizacijo tekmovanj v lastni režiji, kar omogočajo partnerji Igabiba, Logitech, Vstopi v igro – tournament.si in MiKK LAN. Tako je SPID.si postal vodilna organizacija v tem prostoru in s pridobivanjem novih članov, vloga društva nezaustavljivo raste.

O Igabiba:
Igabiba je spletna trgovina namenjena virtualni zabavi, ljubitelje tovrstnega kratkočasenja pa oskrbuje že od oktobra 2004. Ob širokem naboru povsem novih kot tudi nekoliko starejših računalniških in konzolnih iger, boste v ponudbi našli tudi igralne pripomočke, namizne igre in majice z motivi iz iger. Vedno prisotni sta dve nagradni igri, v katerih podeljujemo izključno najnovejše hite, omeniti pa je potrebno še akcijske in vezane izdelke, ki vam bodo prihranili nekaj cekinov.