fbpx
Skip links

SPID.si Slo Call of Duty 4 Draft #2

Po uspešno izpeljanem prvem vse slovenskem Call of Duty 4 naboru (draft) in presenteljivo visoki aktivnosti na naši Facebook strani, smo se v aktivu SPID.si odločili celotno stvar ponoviti.

Naš drugi draft bo organiziran v sredo, 19. septembra 2012 z začetkom ob 19.15, dočim bodo informacije o TeamSpeaku izdane točno ob 19.00 na FaceBooku. Za sodelovanje morate seveda imeti originalno verzijo Call of Duty 4 z inštalirano posobitvijo v1.7 in modifikacijo ProMod 2.11 EU.

Kaj sploh je draft?

Sama beseda pomeni nabor, in v tem primeru nabor naključno izbranih igralcev, ki se zberejo v ekipe in igrajo ena proti drugi v boju za čast. V našem primeru, SPID.si CoD4 Drafta #1, se bo 20 igralcev zbralo na TeamSpeak3 serverju, do katerega informacije bomo minute pred začetkom zabavnega tekmovanja objavili na naši FaceBook strani. Nato bodo izbrani 4 vodje ekip, ki bodo izmenoma izbrali preostale igralce, ki bodo sestavljali njihovo ekipo. 4 ekipe se bodo tako pomerile vsaka proti vsaki, dokler ne dobimo zmagovalne ekipe.

 

Mape bodo izbrane po pravilu Veto.

Admin tekmovanja bo:
 Samo “samek” Zavašnik (kontakt xfire: samektehpro, steam: samektehpro)