fbpx
Skip links

Povzetek Road To EC14 online turnirjev

V preteklih tednih je potekal že znan skupek online turnirjev Road To Epicenter 14, v katerem so se tekmovalci pomerili v raznih računalniških igrah, katere bodo igrane tudi na Epicentru 14 v Velenju.

S sodelovanjem na online turnirjih so si tekmovalci lahko priborili popuste za vstopnino na sam Epicenter LAN 14, med nagradami je bilo tudi več brezplačnih udeležb. Nad udeležbo smo bili prijetno presenečeni, vendar pa bi lahko bilo število udeležencev HearthStone turnirja znatno večje, saj so se za nagrade potegovali le trije igralci. V Rocket League ter League Of Legends je svoje spretnosti pokazalo kar 9 ekip, Counter Strike: Global Offensive turnir pa je štel kar 18 ekip, kar je bilo res prijetno presenečenje.

Hearthstone

HearthStone turnir je zmagal Bilbo Swagins, drugouvrščeni je bil igralec luklel, na tretje mesto pa se je uvrstil kolan51. Kljub majhnemu številu igralcev smo se odločili, da turnir vseeno izvedemo.

League Of Legends

League Of Legends turnir je osvojila ekipa Yaes po napornem dvoboju z ekipo Zajčje Tačke. Na spodnjih posnetkih si lahko ogledate posnetek finala med zgoraj omenjenima ekipama.




Več video vsebin iz tega turnirja lahko najdete na našem YouTube kanalu.

Rocket League

Rocket League turnir sta osvojila dvojec Felatio, Your Nightmare sta dosegla drugo mesto, na tretje pa je prišel dvojec Phantom Gaming.

Counter Strike:Global Offensive

CS:GO turnir pa je imel zelo napete dvoboje skozi celotno nedeljo, vendar so se na koncu do zmagovalnega stolčka prebili cyberghetto, kjer so v finalu premagali ekipo ART ATTACK. Tretjo mesto pa so zasedli člani ekipe wallbang.me. Turnir nam je uspelo izvesti kljub temu, da so se nad nekatere igralce zgrnili črni oblaki in strele. S pomočjo razumevanja osebja in nasprotnih ekip, smo zadevo elegantno rešili.

 

Hvala da ste pripravili lepo tekmovanje za Rocket Leauge izkušnjo.Tekmovanje je vsaj iz moje strani, kot tekmovalec, potekalo brezhibno.

Rok Škrlj

Vsako takšno sporočilo je za nas ključnega pomena, saj lahko le tako tovrstne turnirje dvignemo na višjo raven, kar je vedno naš cilj. V prihodnosti smo pripravljeni organizirati še več online turnirjev, ki pa bi bili za razliko od teh brez nagrad, saj menimo, da so tovrstni turnirji zelo pomembni za slovenske skupnosti.

Vse zmagovalne ekipe obveščamo, da bodo nagrade dobili po elektronski pošti, vendar z določeno zamudo.

Road To EC14 turnirji so že zapečateni, upamo da se vidimo na Epicenter LAN 14, v Vili Bianca v Velenju, 9. in 10. septembra!