fbpx
Skip links

Kaj lahko pričakujete od CHILLAN Maribor?

Se še niste dokončno odločili, ali bi se udeležili našega naslednjega CHILLAN dogodka, ki bo potekal 24. in 25. junija 2017 v Mariboru? Da bi vam olajšali odločitev, vam v spodnjem članku opišemo, zakaj je CHILLAN tako poseben, kaj vse vam lahko ponudi in zakaj se ga navdušeni igralci vedno znova udeležujejo.

CHILLAN je najbolj sproščen gamerski dogodek pri nas
Ne glede na to, ali se ga udeležite sami ali s svojimi prijatelji, vam na CHILLANU nikoli ne bo dolgčas. Igrate lahko igre po svoji izbiri, se povežete z ostalimi udeleženci in tekmujete drug proti drugemu ali pa se pomerite 1v1 s katerim od organizatorjev.

Mnogo postranskih aktivnosti
Poleg igranja iger na svojih računalnikih, boste lahko preigravali raznograzne igre na PS4, vse od zabavnih iger kot so Wormsi, pa tudi do novejših in bolj grafično zahtevnih. V primeru dobrega vremena lahko zunaj igrate igre z žogo, vedno pa se lahko podružite tudi ob igranju družabnih iger kot so Dungeons and Dragons, Word of Warcraft Monopoly, Catan ali ob kartanju Magic The Gathering. Katero koli aktivnost, ob kateri uživate doma, lahko prinesete tudi na CHILLAN in jo predstavite drugim udeležencem. Ob večernih urah pa je skoraj obvezna aktivnost beerpong, pri katerem so naši udeleženci pogosto še posebej tekmovalni.

Spoznavanje novih ljudi in prigode, ki jih nikoli ne boste pozabili
Težko je verjeti, kakšno nepozabno izkušnjo ponuja CHILLAN, dokler tega sam ne preizkusiš. Kot na primer takrat, ko sta se dva od naših organizatorjev po Celju vozila z dvosedežnim kolesom. Ali ko so enega od njiju zaprli v prazen hladilnik. Ali pa takrat, ko je na prvem Celjskem CHILLANU eden od udeležencev ob 4. zjutraj po nekaj napornih rundah beerponga izginil in se čez pol ure prikazal s štirimi družinskimi picami. Kje jih je dobil? Še danes ostaja skrivnost.

 

Zagotovljena hrana in pijača
Poleg vsega omenjenega pa vam na dogodku oba dni zagotavljamo zdravo hrano in pijačo v obliki brezalkoholnih pijač (voda, sokovi, voda z okusom), sadja, mlečnih izdelkov in sestavin za pripravo sendvičev. S prijavnino torej le pokrivamo stroške prehrane – CHILLAN je namreč tudi za nas organizatorje dogodek, na katerem se končno lahko tudi sami usedemo za računalnik in igramo videoigre, ob tem pa se sprostimo in povežemo z udeleženci naših dogodkov.

Če se torej še niste prijavili na CHILLAN, lahko to storite sedaj z nakupom vstopnice na tej povezavi. 

Vse informacije o dogodku najdete na spletni strani dogodka. 

Za kakršna koli vprašanja pa smo vam kot vedno na voljo na [email protected].