fbpx
Skip links

CHILLAN Maribor

Datum dogodka
Dogodek se bo pričel v soboto, 24. junija, in končal v poznih popoldanskih urah v nedeljo, 25. junija 2017.

Lokacija
V prostorih Kulturnega inkubatorja na Koroški cesti 18 v središču Maribora.

Prijava
Prijavo opravite s klikom na ta stavek, ki vas bo odpeljal v spletno trgovino, v kateri opravite nakup karte za dogodek. S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji udeležbe.

Turnirji
Turnirji v starejših naslovih ali fun aktivnosti (npr. CoD2 deathmatch, CS:GO aim mapa, Quake 3 duel,..). Na dogodku bodo igralci imeli dostop 100/100 Mbps internetne povezave, ki jo bo zagotavljal T-2.

Dostop do prizorišča
Zaradi istočasnega poteka festivala Lent v času CHILLAN Maribor, je potrebno tokrat izjemoma predhodno sporočiti registersko številko avtomobila, s katerim vam bo omogočen direkten dostop do prizorišča na Koroško cesto 18, saj je sicer ulica med festivalom zaprta. Tako boste lahko pripeljali do vhoda, razpakirali opremo in nato umaknili avtomobil na parkirna mesta izven peš cone. Za nevšečnost se že vnaprej opravičujemo in bomo poskusili olajšati izkušnjo kot bo to le mogoče.

Pijača in prigrizki
S prijavnino le pokrivamo stroške – ta znaša 10€ v predplačilu in 15€ na dogodku,  vanjo pa je vključena hrana in pijača. Običajno udeležencem zagotovimo brezalkoholne pijače (voda, sokovi, vode z okusi, energijske pijače), sadje, mlečne izdelke (navadni in sadni jogurti, namazi) in sestavine za pripravo sendvičev. Vsak udeleženec pa lahko s seboj prinese tudi svojo hrano in pijačo, ki mu najbolj ustreza.

Kapaciteta
45 udeležencev z računalniki

Dodatke datoteke
Možnosti dostave in študentske prehrane v Mariboru
Dovoljenje staršev za udeležbo
Program festivala Lent

 


Kaj je lanparty?
Je dogodek, ki se ga udeleži različno število ljudi – začenši z 10, in v primeru največjih zbiranj, več kot 10.000 – ki so vsi na istem mestu z enim samim razlogom, ki je igranje videoiger. Vsi računalniki so povezani v lastno omrežje in normalno nato povezani še s svetovnim spletom, kar naredi izkušnjo kar se podobno domačemu okolju, le z veliko več zabavnih in socialnih elementov.

Kdo se lahko udeleži dogodka?
CHILLAN-a se lahko udeleži kdorkoli, ob pogoju, da se strinja s spošnimi pogoji, ki jih lahko najde na strani, s sabo prinese računalnik, monitor in vso kramo, ki spada zraven in se ve sprostiti ter prepustiti zabavi.

Kako poteka lanparty?
Vsi prisotni igralci se na lokaciji z mrežnimi kabli povežejo na lokalno omrežje hitrosti 100Mb/s, nato pa lahko igrate proti drugim udeležencem v zabavnih tekmovanjih ali pa vsem pokažete svoje sposobnosti proti nasprotnikom na spletu. Izbira je vaša, povemo naj vam pa le, da je pogled nasprotnika, ki izgubi, neprecenljiv.

Kaj vse moram prinesti s sabo?

 • Osebni računalnik z vsemi potrebnimi kabli
 • Ekran in vse kable, ki spadajo k ekranu
 • Tipkovnica, miška in podloga
 • Slušalke in mikrofon
 • Internetni kabel, ki naj bi bil vsaj 3-5 m dolg
 • Električni razdelilec z vsaj 3 luknjami!
 • Mobilni telefon in polnilec
 • Programska oprema
 • Igre in programsko opremo
 • Anti-virus
 • Oblačila in spalne potrebščine
 • Udobna oblačila in primerna obutev
 • Spalna vreča
 • Dodatno pokrivalo
 • Vzglavnik
 • V primeru, da ste na dan dogodka mlajši od 16 let, še potrdilo staršev

Katere igre se igrajo na CHILLAN?
Izvedli bomo neobvezna tekmovanja v celi vrsti iger in aktivnosti. Med njimi so tekmovanja v Call of Duty 2, Call of Duty 4, League of Legends in več. Seveda pa lahko igrate karkoli si boste zaželeli, le ne bodite šokirani ob osuplih pogledih, ki jih boste dobili ob igranju Diablo 2.

Ali moram igrati v vseh tekmovanjih na dogodku?
Sploh vam ni potrebno tekmovati, lahko se pridete le družit ob vašemu priljubljenemu sredstvu sproščanja in zabave – računalniških igrah. Tekmujete pa lahko v vseh tekmovanjih, kar vam tudi priporočamo, saj ni glavno zmagati, glavno je sodelovati. Na tekmovanja posameznih iger se prijavite z izpolnitvijo ustreznega prijavnega obrazca na zavihku “Prijava”.

Kako je s pijačo in hrano?
Na CHILLAN-u bomo za vsakega udeleženca zagotovili vsak dan dogodka en hladen obrok, z lokalnimi ponudniki pa se bomo dogovorili za popuste pri obisku njihovih gostiln.

Kakšne nagrade podelimo najboljšim ?
Dogodek je namenjen predvsem zabavi, in želimo da pridete na tekmovanje zgolj zaradi druženja in zabave.