fbpx
Skip links

V Hearthstone prihajajo nove funkcije!

Blizzard je danes naznanil nove funkcije, ki jih bo v prihodnjih tednih dodal k Hearthstone-u. Vse od friendly challenges quest-e, lažjega deljenje deck-ov in skladanje zlatih in navadnih kart v deck-ih.

Igranje s prijatelji

Lansko letni dogodek “Friendly Fued”, ki nam je dal možnost končanja questov tudi med igranjem s prijatelji je požel veliko pozitivnih povratnih informacij, zaradi česar bo končanje questov od naslednje nadgradnje vedno možno tudi pri igranju s prijatelji.
Končali boste lahko vse queste, ki so možni med igranjem s prijateljem. Questov, kot je gledanje igre ali igranje proti InnKeeper-ju tako z igro s prijatelji ne bo možno.

Deljenje deckov

Do sedaj je deljenje deckov vedno bilo zamujajoče, saj ste deck morali slikati ali ga dodati na kakšno spletno stran, nato pa je vaš prijatelj v svoj deck postopoma moral dodajat vsako karto posebej. Sedaj bo vse to možno kar z funkcijo kopiraj/prilepi!

Deljenje bo delovalo po naslednjem postopku:

Če je vaš deck že dokončan (Vsebuje vseh 30 kart), lahko enostavno kliknete na sliko heroja in stisnete gumb “Kopiraj” (Na računalnikih lahko enostavno uporabite ctrl+c – dobili boste potrdilo da ste uspešno kopirali deck). Vas deck bo kopiran v vaše odložišče. Če ga prilepite v tekst dokument bo zgledal nekako takole:

Za lažje deljenje preko socialnih omrežij je dovolj da s prijatelji delite kodo, ki se nahaja na mestu ki je z zeleno označeno na zgornji sliki.

Uvažanje deck-ov bo še enostavnejše. Ko boste šli pod “Create new deck” bo hearthstone avtomatsko zaznal, če imate v odložišču veljaven deck in vas vprašal, če bi radi ustvarili deck ki ste ga kopirali. Deck-e boste lahko uvažali tudi v Tavern Brawl-e!

Nimate vseh kart ki jih deck zahteva? Ni problema! V tem primeru bo kopija delovala kot recept. Vse karte, ki jih nimate boste lahko z lahkoto zamenjali z drugimi kartami. Opazili boste tudi da zlate in normalne karte v deck-ih niso več prikazane posebej, ampak se skladajo skupaj.

Uvažanje deck-ov je odlično za iskanje in deljenje novih deck-ov, ampak je uporabno tudi za upravljanje vaše knjižnice deck-ov. Shranite si kodo za deck, ki ga redko igrate in ga enostavno uvozite, ko ga ponovno želite igrati!

Nova nadgradnja z vsemi temi funkcijami bo prišla v sledečih tednih. V ekipi SPID.si jo komaj čakamo, saj bo poenostavila proces pošiljanja deck-ov pred tekmovanji. Kaj pa vi menite o novih funkcijah?