fbpx
Skip links

Zadnje informacije pred začetkom EPICENTER LAN 13

15. in 16. aprila 2017 se bo Fakulteta za računalništvo in informatiko v Ljubljani napolnila z igričarskimi navdušenci z vseh koncev Slovenije. Potekali bodo turnirji v igrah Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone, FIFA 17, Rocket League, Overwatch in Dota 2. Poleg glavnih turnirjev pa bodo igralci lahko igrali igre po svoji želji, tako obiskovalci kot igralci pa se bodo lahko pomerili v Red Bullovem simulatorju letenja, si ogledali stojnice različnih ponudnikov ali se udeležili turnirjev v igrah Guilty Gear Xrd Relevator in Street Fighter V.

Prizorišče se bo za igralce in javnost odprlo v soboto, 15. aprila ob 9. uri. Check-in za igralce T-2 Hearthstona in Gameplay FIFE 17 bo potekal od 9. do 11. ure, turnirja pa se bosta pričela ob 11.30, medtem ko bo check-in za ostale turnirje potekal od 9. do 12. ure, turnirji pa se bodo pričeli ob 13. uri.
Predvideno časovnico vseh turnirjev najdete tukaj. 

Kaj moram prinesti s sabo na dogodek?

Za igralce iger Hearthstone in FIFA 17 bo oprema že pripravljena na prizorišču. Ostali igralci morajo s sabo prinesti svojo opremo in sicer:

  • računalnik in monitor
  • periferijo (slušalke, miška, tipkovnica…)
  • razdelilec z vsaj 3 luknjami
  • UTP kabel dolžine vsaj 5 m

Na prizorišču bo možno prenočiti, zato vam svetujemo, da prinesete s sabo spalno vrečo in vzglavnik za čim večje udobje.

Kljub temu, da se bodo nekateri turnirji zaključili že v soboto, vse gledalce in obiskovalce vabimo, da ostanejo na dogodku in se udeležijo raznih aktivnosti, ki bodo potekale tudi v nedeljo.

Igralci, mlajši od 16 let, morajo s sabo prinesti tudi podpisano dovoljenje staršev za udeležbo na dogodku.

Druge pomembnejše povezave:

V primeru kakršnih koli vprašanj smo vam na voljo na [email protected].