fbpx
Skip links

Overwatch bi letos lahko dobil 3 nove mape

Overwatch se kmalu približuje svojemu drugemu rojstnem dnevu. S tem se je marsikdo vprašal kdaj bomo dobili več tekmovalnih map. Eden izmed igralcev se je zaradi tega na uradnem forumu spraševal, če sta dve novi mapi na leto dovolj.

 

Jeff Kaplan – glavni razvijalec igre je na vprašanje na forumu odgovoril sledeče: “Trenutno imamo v razvoju 3 standardne mape (Quick Play/Competitive), vse 3 so že prestale začetno igralno testiranje. Čeprav se vedno lahko kaj spremeni, sem precej prepričan da bomo tekom leta izdali vse 3 omenjene mape.”

Jeff je prav tako omenil, da delajo na 3 ne-standarnih mapah, ki ne bodo na voljo za Quick play in Competitive. Te bodo verjetno na voljo za kak dogodek ali Arcade. Nove mape pa ne dodajo le novega okolja za merjenje moči igralcev ampak nam dajo tudi boljši pogled v svet Overwatch-a.

Odgovor na forumu pa je Jeff zaključil z omembo da eksperimentirajo tudi z drugimi zadevami, ki jih pa žal ni specificiral. Prav tako nam ni podal časovnice za izid teh map, tako da nam ne preostane drugega, kot da izid map potrpežljivo počakamo!