fbpx
Skip links

Povzetek T-2 LoL ‘ROAD TO EC13’ turnirja

V soboto, 11. februarja 2017, je potekal brezplačen T-2 ‘ROAD TO EC13’ turnir v igri League of Legends, katerega je organiziralo društvo SPID.si kot opravičilo skupnosti za odpovedan turnir na prejšnjem dogodku.

Skupno se je turnirja udeležilo 14 ekip, ki so s prvimi igrami pričele ob 13. uri. Turnir je bilo mogoče v živo spremljati na našem Twitch kanalu, kjer so bolj ali manj napete igre komentirali Matej “Frixi” Fridrih, May “Erstwhile” Žitnik in Marko “drva” Drvarič. V polfinale so se s prepričljivimi zmagami prebile ekipe Upper Echelon, Inexia, Rehab in Yaes, katere so sestavljala tudi marsikatera znana imena slovenske League of Legends scene.

Finale je potekal med ekipama Inexia, ki so jo sestavljali Žiga “Apples” Jereb, Gregor “Duhi” Duh, Klemen “CrazyBear” Klepac, Patrik “Hahster” Gregorič in Jakob “Plastron” Maležič ter Upper Echelon, za katero so igrali Tim “Nemesisi” Lipovšek, Jasmin “iTK” Nuhanovic, Matic “premk” Premk, Eva “Kyanna” Murn in Florjan “Flooky” Klančar. Prvo igro je sicer nadvladala ekipa Inexia, vendar pa so Upper Echelon v ostalih dveh igrah pokazali, da si niso brez razloga nadeli takega imena, in premagali svoje nasprotnike z rezultatom 2:1.

S turnirjem smo želeli igralcem omogočiti zabaven in brezplačen online turnir, s katerim bi najboljše ekipe popeljali tudi na naš naslednji dogodek, EPICENTER LAN 13. Zato so poleg bonov za popuste na storitve T-2, ki jih je zagotovil ponudnik najhitrejših internetnih storitev za končne uporabnike v Sloveniji T-2, najboljše ekipe prejele tudi do 50% znižane vstopnine za EPICENTER LAN 13.

Oglejte si nekaj najbolj zanimivih iger s turnirja, ki jih lahko najdete tudi na našem YouToube kanalu.

httpss://www.youtube.com/watch?v=zaj-fOIkKdk

 

httpss://www.youtube.com/watch?v=IAgn5-TDGrs

httpss://www.youtube.com/watch?v=f04hi_b_8HE

httpss://www.youtube.com/watch?v=K4sm1As1NvQ