fbpx
Skip links

Najboljši igralec FIFE prihaja iz Slovenije

Tako je prav ste slišali, Elzan Jusufi je najboljši igralec igre FIFA, na lestvici PlayStationa.

KDO JE ELZAN?

Elzan je 20-letni fant, ki že od svoje mladosti obožuje PlayStation in igro FIFA. Kot pravi sta v mladosti s svojim bratom preigrala mnogo ur zelo popularne igre. Že takrat je v medijih zasledil novice, da so mojstri FIFE podpisali pogodbe z velikimi nogometnimi klubi. Rekel si je, da bo poskusil tudi sam, in za zdaj mu kaže zelo zelo dobro.

Rezultat iskanja slik za elzan jusufi

IGRALCI FIFE ENAKO VREDNI KOT PROFESIONALNI NOGOMETNI IGRALCI?

Sliši se skoraj neverjetno, vendar mnogo nogometnih klubov si želi prav takih igralcev, kot je Elzan, saj je to velik tržni potencial. Elzan je med prvim dobil ponudbo NK Olimpija, ki je še ni sprejel, a v zameno za ponudbo bo bil na prihodnjih tekmovanjih oblečen v barve zeleno-belih.

Med tem pa si Elzana želijo tudi veliki nogometni klubi, kot so Milano in Borussia iz Dortmunda in tudi mnogo klubov iz Združenih Arabskih Emiratov in Kitajske.

Povezana slika

V primeru, da bi Elzan sprejel ponudbo NK Olimpija, bi Kitajci za odškodnino namenili skorajda milijon evrov, kar pa bi Olimpiji še kako koristilo.

PRIHODNOST

V prihodnosti hoče Elzan rešiti svoj klubski status, nato pa še reprezentančnega. Prav tako pa ga v prihodnosti čaka še virtualna verzija Lige prvakov, ki za nagrado ponuja okoli 200 000 € in za 2 osebi potovanje na podelitev Fifinih nagrad za najboljše nogometaše. V letošnjem letu, ga na kvalifikacijah še ne bomo videli, sigurno pa ga bomo videli v prihodnjih letih.

Rezultat iskanja slik za fifa 17 league of champions

Pred Elzanom je zagotovo še dolga pot, in mnogo sklenjenih pogodb. V njegovi nadaljnji poti mu želimo veliko uspehov in sreče pri osvajanju le teh.

Tudi z igranjem FIFE lahko uspete v ešportu, svoje znanje pa lahko dokažete na Epicenter LAN 13!