fbpx
Skip links

Zadnje informacije pred pričetkom EPICENTER LAN 12

14. in 15. januarja 2017 se bo dvorana ŠTUK v Mariboru ponovno napolnila z igričarskimi navdušenci z vseh koncev Slovenije. V glavnem delu dvorane bo potekal CS:GO turnir, medtem ko bosta v barskem delu potekala turnirja v Hearthstone in FIFA 17.

Prizorišče se bo za igralce odprlo v soboto, 14. januarja, ob 9. uri. Check-in za igralce Lenovo Hearthstona in FIFE bo potekal od 9. do 10. ure, turnirja pa se bosta pričela ob 10.30, medtem ko bo check-in za CS:GO potekal od 9. do 12. ure, turnir pa se bo pričel ob 13. uri.

Turnirja v Lenovo Hearthstone in FIFA se bosta zaključila v soboto zvečer, CS:GO turnir pa bo potekal še v nedeljo, 15. januarja, ko bodo potekali izločilni boji med najboljšimi ekipami. Seveda pa je prizorišče za vse igralce odprto tudi v nedeljo do 20. ure, ko se bo predvidoma zaključil CS:GO turnir.

Za igralce Lenovo Hearthstona in FIFE bo vsa potrebna oprema že pripravljena na prizorišču, CS:GO igralci pa morajo prinesti svojo opremo, vključno z razdelilcem z vsaj 3 luknjami in UTP kablom dolžine vsaj 5 metrov.

Na prizorišču bo možno tudi prenočiti, zato vam svetujemo, da prinesete s sabo spalno vrečo in vzglavnik za čim večje udobje.

Igralci, mlajši od 16 let, morate s sabo prinesti tudi podpisano dovoljenje staršev  za udeležbo na dogodku.

Druge pomembnejše povezave:

 

Za vse informacije, ki vam jih ne uspe najti, pa smo vam na voljo na [email protected]