fbpx
Skip links

Lenovo z glavnim sponzorstvom EPICENTER LAN 12

Ljubljana, 9. januar 2017. Društvo za elektronske športe – spid.si najavlja prisotnost vodilnega proizvajalca računalnikov večjega dela držav regije EMEA na gaming dogodkih serije EPICENTER LAN, Lenovo.

 

O podjetju

Lenovo je 45 milijard ameriških dolarjev vredno podjetje, uvrščeno na seznam Fortune 500. Podjetje izdeluje inovativne potrošniške in poslovne tehnološke izdelke, ki jih odlikuje visoka kakovost izdelave. Mednje sodijo prenosni in osebni računalniki (legendarna blagovna znamka Think ter prilagodljivi računalniki YOGA), delovne postaje, strežniki, sistemi hrambe podatkov, pametni televizorji in drugi družinski ter mobilni izdelki, kot so pametni telefoni (vključno z blagovno znamko Motorola), tablice in aplikacije.

 

Nagrade za turnirje

Na dogodku bodo postali imenski sponzor Hearthstone turnirja, ki bo tako poimenovan “Lenovo Hearthstone turnir”, za katere bodo pomagali pri zagotavljanju nagradnega sklada spodnjih vrednosti:

  • v primeru 32 igralcev 200€ denarne nagrade in 700€ materialnih nagrad
  • v primeru 16 igralcev 450€ materialnih nagrad

 

Prisotnost na prizorišču

Poleg sponzorstva bo na njihovem razstavnem prostoru v moč preizkusiti tudi njihovo novoizdano periferijo, prenosnika Lenovo Y serije, in sicer modela Y700 in Y910, All-in-one gamerski komplet Y910, kot tudi druge naprave iz njihove ponudbe.

 

Pričakujte še več demo enot za testiranje opreme in preizkus delovanja računalnikov v ponudbi Lenovo.
Pričakujte še več demo enot za testiranje opreme in preizkus delovanja računalnikov v ponudbi Lenovo.