fbpx
Skip links

Zadnje informacije pred pričetkom EPICENTER COMPTECH LAN 11

zadnjeinfo

Do dogodka EPICENTER COMTPECH LAN 11 nas loči samo še nekaj dni, zato objavljamo še zadnje informacije o vsem, kar morate vedeti, preden se udeležite dogodka. Prizorišče se bo odprlo v soboto, 19. novembra ob 9. uri. Check-in igralcev bo potekal od 9.00 do 11.00, kjer boste dobili zapestni trak, ki bo služil kot orodje za identifikacijo in neomejen vstop in izhod s prizorišča sejma COMPTECH in EPICENTER COMPTECH LAN 11.

Tekmovanja se bodo pričela med 11. in 14. uro, za natančen razpored pa si oglejte predvideno časovnico turnirjev, ki je objavljena spodaj. Izločilni deli tekmovanj bodo potekali v nedeljo, 20. novembra, z začetkom ob 10. uri., ko se bodo vse ekipe, ki so se prebile iz skupin, pomerile za naslov zmagovalca turnirjev na EPICENTER COMPTECH LAN 11.

Kaj moram prinesti s seboj poleg obveznega?

  • Razdelilec z vsaj 3 luknjami
  • UTP kabel dolžine vsaj 5 metrov
  • Spalno vrečo, vzglavnik
  • Virusov prazen računalnik
  • Slušalke in druge periferne naprave

Vse udeležence opominjamo, da vnos hrane in pijače na kraj dogodka ni dovoljen, z izjemo navadne vode, ki pa mora biti v plastenkah in ne ustekeleničena.

Pred udeležbo naj vas opozorimo še na splošne pogoje, s katerimi se strinjate ob prihodu na prizorišče, kot tudi obveznost podpisanega dovoljenja staršev, če ste mlajši od 16 let.

Dovoz udeležencem bo dovoljen (za obdobje 30 minut) direktno do Steklene dvorane Gospodarskega razstavišča, od koder bodo morali tekmovalci na glavnem vhodu dvorane Kupola opraviti check-in, vendar bodo vsi udeleženci iz dovozne cone morali umakniti svoj avto v roku 30 minut od prihoda. Najbližja urejena parkirišča in cone za parkiranje lahko najdete tukaj.

Druge pomembnejše povezave:

Igralci, ki boste sodelovali na League of Legends turnirju, se registrirajte tudi na uradni strani League of Legends, da vam bomo lahko podelili RP nagrade. Registrirajte se z računom, s katerim boste tekmovali na turnirju, v nasprotnem primeru vam ne moremo podeliti RP nagrad.

Za vse informacije, ki vam jih ne uspe najti, pa smo vam na voljo na [email protected]