fbpx
Skip links

Najpogostejša vprašanja in odgovori v zvezi z EPICENTER COMPTECH LAN 11

odgovori-vpra

Pripravili smo seznam najpogostejših vprašanj in odgovorov v zvezi z dogodkom EPICENTER COMPTECH LAN 11.

Kje se lahko prijavim?
Prijavitveni obrazec izpolnite na spletni strani dogodka: http://spid.si/epicenterlan11/. Ko se prijavite, boste na mail dobili navodila, kako poravnati prijavnino. Če se prijavite kot ekipa, dobi e-mail z navodili vodja ekipe.

Kako lahko plačam prijavnino?
Prijavnino lahko poravnate preko položnice, poštne nakaznice ali z nakazilom na naš račun. Vsa navodila prejmete po e-mailu, ko se prijavite.

Koliko znaša prijavnina?
Prijavnina je odvisna od tega, v katerem obdobju plačate.
Do 10. novembra znaša prijavnina 15 eurov na igralca.
V obdobju od 11. do 18. novembra znaša prijavnina 17 eurov na igralca.
Če pa plačate na dogodku, znaša prijavnina 25 eurov na igralca.

Ali obstaja starostna omejitev za udeležbo na dogodku?
Starostne omejitve ni, vendar pa morajo udeleženci mlajši od 16 let s sabo prinesti podpisano dovoljenje staršev ali skrbnikov za udeležbo na dogodku. Dovoljenje lahko najdete na dnu tega članka.

Ali obstajajo kakšni pogoji udeležbe na dogodku?
Edini pogoj za udeležbo je plačilo prijavnine. Ni pomembno, ali ste se kdaj že udeležili podobnih dogodkov ali kateri rank ste v igri, ki jo igrate. Za mlajše od 16 let je pogoj tudi podpisano dovoljenje staršev ali skrbnikov.

Kaj moram prinesti s sabo na dogodek?
Na dogodek morate prinesti svoj računalnik, monitor, slušalke, miško, tipkovnico, razdelilec za elektriko s vsaj tremi luknjami in vsaj 5 metrov dolg internetni kabel.

Ali bo na dogodku možen najem računalnikov in monitorjev?
Najem računalnikov in monitorjev na dogodku najverjetneje ne bo mogoč. Sicer zadevo še skušamo urediti, tako da spremljajte našo Facebook stran za morebitne spremembe.

Na katerem serverju bo potekal League of Legends turnir?
Turnir League of Legends bo potekal na EUW serverju. Za sodelovanje na turnirju si zato morate urediti račun na EUW serverju.

Ali lahko imamo rezervnega igralca?
Ekipe lahko prijavite tudi rezervnega igralca. Njegovo ime zapišite pod Opombe v prijavitvenem obrazcu. V primeru, da se prvotni igralec ne bi mogel udeležiti dogodka, lahko igra rezervni igralec, prijavnina zanj pa se smatra kot poravnana, če ste plačali kot ekipa.

Ali lahko pridem na dogodek brez ekipe?
Če nimate ekipe, lahko pridete na dogodek kot casual igralec. V tem primeru ne tekmujete na turnirjih, ampak igrate igre po lastni izbiri. Tudi casual igralci morate poravnati prijavnino.

Kako je z vračilom prijavnine?
Prijavnin ne vračamo, razen v primeru odpovedi dogodka.

Kako je z vstopnino za gledalce?
Ker dogodek poteka v okviru sejma COMPTECH, bo potrebno plačati vstopnino za sejem, v katero je vključen ogled lana, poleg tega pa tudi razna predavanja, delavnice in ves razstavno-prodajni program s področij zabavne in druge elektronike, računalništva, fotografije, tehnike, multimedije ipd. Cenik vstopnic najdete tukaj.

Ali moramo tekmovalci dodatno plačati vstopnino za sejem?
Tekmovalcem, ki poravnajo prijavnino na dogodek, ni potrebno še dodatno plačati vstopnine za sejem, saj so vse sejemske aktivnosti vključene v prijavnino.

V kakšnem formatu bodo potekali turnirji?
Vsi turnirji bodo potekali v formatu skupinski del in izločilni del. Skupine se določijo glede na število prijavljenih ekip. Izločili del bo v sistemu enojne izločitve (single-elimination).

Ali bo turnirje mogoče spremljati na streamu?
Turnirji v CS:GO, League of Legends in Hearthstone bodo komentirani in v živo predvajani na našem twitch kanalu httpss://www.twitch.tv/spidsi.

Kje si lahko ogledam nagradni sklad?
Nagradni sklad za posamezne turnirje je objavljen na spletni strani dogodka http://spid.si/epicenterlan11/.  Predlagamo vam, da spremljate tudi našo Facebook stran, kjer redno najavljamo posamezne sponzorje in točne nagrade, ki jih zagotavljajo za različne turnirje.

Kako izvem natančen razpored tekmovanj?
Natančna časovnica turnirja bo objavljena na naši spletni in Facebook strani kak teden pred dogodkom. Takrat bodo znani začetki posameznih tekmovanj in predviden potek. Prosimo, da na dogodek pridete pravočasno, saj bo zamujanje kaznovano.

Če vam je katero od vprašanj še vedno ostalo neodgovorjeno, nam pišite na [email protected].

Dovoljenje staršev za udeležbo na dogodku za mlajše od 16 let: dovoljenje-ec11