fbpx
Skip links

Lenovo z glavnim sponzorstvom CS:GO turnirja na EPICENTER COMPTECH LAN 11

lenovo-gaming-sponsorship

Ljubljana, 4. november 2016. Društvo za elektronske športe – spid.si najavlja vnovično prisotnost vodilnega proizvajalca računalnikov večjega dela držav regije EMEA na gaming dogodkih serije EPICENTER LAN, Lenovo.

O podjetju

Lenovo je 45 milijard ameriških dolarjev vredno podjetje, uvrščeno na seznam Fortune 500. Podjetje izdeluje inovativne potrošniške in poslovne tehnološke izdelke, ki jih odlikuje visoka kakovost izdelave. Mednje sodijo prenosni in osebni računalniki (legendarna blagovna znamka Think ter prilagodljivi računalniki YOGA), delovne postaje, strežniki, sistemi hrambe podatkov, pametni televizorji in drugi družinski ter mobilni izdelki, kot so pametni telefoni (vključno z blagovno znamko Motorola), tablice in aplikacije.

Nagrade za turnirje

Na dogodku bodo postali imenski sponzor CS:GO turnirja, ki bo tako poimenovan “Lenovo CS:GO” turnir, za najboljše tega tekmovanja bodo pa zagotovili sledeč nagradni sklad:

  • 3 x Pametni telefon Lenovo K5
  • 2 x Tablični računalnik Lenovo Tab3 7
  • 2 x Nahrbtnik Lenovo ThinkPad casual
  • 3 x Torbica Simple Toploader T1050

Prisotnost na prizorišču

Poleg sponzorstva bo na njihovem razstavnem prostoru v Stekleni dvorani moč preizkusiti tudi njihovo novoizdano periferijo, prenosnika Lenovo Y serije, in sicer modela Y700 in Y910, kot tudi druge naprave iz njihove ponudbe.

 

httpss://www.youtube.com/watch?v=ByOGqyW5YC8

Oglejte si recenzijo najzmogljivejšega prenosnega računalnika iz ponudbe Lenovo, objavljeno na našem partnerskem portalu, Discharged Networks