fbpx
Skip links

Roccat z glavnim sponzorstvom League of Legends turnirja na EPICENTER COMPTECH LAN 11

roccat-announcement

Ljubljana, 28. oktober 2016. Društvo za elektronske športe – spid.si najavlja priključitev novega sponzorja EPICENTER COMPTECH LAN 11 projektu, in sicer proizvajalca visokokakovostne gaming opreme, Roccat.

Ti bodo postali glavni sponzor League of Legends turnirja, ki bo tako prevzel ime “Roccat League of Legends turnir”, za slednjega bodo zagotovili:

  1. mesto – 5x Roccat Kiro modularna gaming miška
  2. mesto – 5x Roccat Taito King ogromna gaming podloga
  3. mesto – 5x ekskluzivna Roccat kapa in majica

Po dogodku bomo žrebali tudi MVP igralca Roccat League of Legends turnirja, ki bo prejel tipkovnico Roccat Ryos TKL Pro z originalnimi Cherry MX Brown stikali.

Skupno z Roccatom smo pa pripravili za vse sledilce tudi nekaj nagradnih iger v katerih bomo podarili izbrane Roccatove izdelke – začenši z belo Roccat Kova miško. Za sodelovanje v nagradni igri morate komentirati na objavo in nam povedati, zakaj si jo zaslužite prav vi, kot tudi jo deliti s prijatelji. Zmagovalca bomo izbrali 1. novembra ob 20.00 na naši Facebook strani.

Obiščite tudi EPICENTER COMPTECH LAN 11 in preizkusite njihove izdelke na samem dogodku! Vse informacije o dogodku najdete s klikom na http://spid.si/epicenterlan11