fbpx
Skip links

Iščemo komentatorje in producente streamov za EPICENTER COMPTECH LAN 11

ec11-comptech-staff

Največji slovenski gamerski dogodek EPICENTER COMPTECH LAN 11, ki se bo odvijal na Gospodarskem razstavišču, je oddaljen samo še dober mesec, zato smo se odločili, da vam ponovno ponudimo možnost sodelovanja pri izvedbi dogodka.

Že nekaj mesecev pred dogodkom smo dobivali precej vaših sporočil, v katerih ste izrazili željo, da bi prostovoljno pomagali pri izvedbi dogodka. Si torej želite izkusiti EPICENTER COMPTECH LAN 11 v malo drugačni vlogi?

Iščemo komentatorje in producente streamov v različnih turnirjih.

Iščemo komentatorje za turnirje Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Overwatch in Hearthstone.  Od komentatorjev pričakujemo dobro znanje o igri, tekoče in razločno komentiranje ter sproščenost pred kamero. Komentatorji bodo prisotni tekom celega dogodka in bodo skušali komentirati čim več iger. Če vas zanima komentiranje katere od navedenih iger, nam pošljite e-mail, v katerem navedete svoje izkušnje s komentiranjem in priložite posnetke vašega komentiranja.

Iščemo tudi producente streamov za turnirje Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Overwatch in Hearthstone. Naloga producenta streama je, da spremlja igre, prilagaja stream dogajanju in sodeluje s komentatorji. Od vas pričakujemo poznavanje igre in predanost delu. Producenti streamov bodo prisotni tekom celotnega dogodka. Predhodno poznavanje programov je zaželjeno, ni pa pogoj, saj vam bomo vsa navodila podali pred začetkom dogodka.

Se torej vidite v kateri od teh dveh vlog in si želite doživeti EPICENTER COMPTECH LAN 11 na nekoliko drugačen način kot le igralec na turnirju? Pišite nam na [email protected] in dogovorili se bomo za sodelovanje.