fbpx
Skip links

Audio-Technica pokrovitelj EPICENTER LAN 11

ec11-at-announcement

Ljubljana, 20. oktober 2016. Društvo za elektronske športe – spid.si najavlja priključitev novega sponzorja EPICENTER COMPTECH LAN 11 projektu, in sicer proizvajalca audio rešitev visoke kakovosti, Audio-Technica.

Ti bodo na prizorišču omogočili preizkus nekaj njihovih premium gamerskih slušalk, za potrebe prenosov v živo in produkcije vsebine pred, med in po dogodku bodo pa zagotovili društvu broadcast audio opremo za še višjo kakovost livestreama.

 

203485_screenshot_04_l
Na voljo za preizkus bo večina gamerske ponudbe podjetja Audio-Technica!

 

Leta 1962 je ustanovitelj Hideo Matsushita pustil uveljavljeno delovno mesto v Bridgestone muzeju umetnosti v Tokiu, da bi odprl vrata blagovni znamki Audio-Technica, kjer je ročno izdeloval gramofonske igle in nosilce. Več kot 50 let kasneje je Audio-Technica zrasla v globalnega avdio inovatorja – ki z vsakim novim izdelkom ponuja še več od prav te natančnosti in obstojnosti, ki sta postali sinonim za njeno ime.

Družba z japonskimi koreninami še naprej razvija nove izdelke s še daljšo življenjsko dobo in vrhunsko zvočno zmogljivostjo; specializirana v oblikovanju in proizvodnji slušalk, ojačevalnikov, mikrofonov, gramofonov in igel.

Odličnost v oblikovanju, strokovnost v zvoku ter kreativnost in strast do poslušanja so temeljne vrednote v zapuščini Audio-Technice. Vse to pa se lahko izkusi v vselej naraščajoči kolekciji skrbno zasnovanih izdelkov, ki uporabniku nudijo najboljšo možno zvočno izkušnjo.

Od svetovnih glasbenih zvezd kot so Metallica, Placebo ali Amy Winehouse, do predsedniških soočenj in vrhunskih športnih dogodkov kakor letošnje Igre v Riu, dobitnica številnih industrijskih nagrad Audio-Technica zagotavlja kakovost na svetovni ravni in raznolike rešitve za vse situacije, kjer je potreben brezkompromisni zvok.

Več informacij o izdelkih Audio-Technice najdete na njihovi spletni strani:
https://audio-technica.com