fbpx
Skip links

Najavljamo 4. sezono SCSL

scsl-s4-4

Pred nekaj meseci smo uspešno zaključili s 3. Slovensko Counter Strike ligo, v kateri je prevladala ekipa Pulse, v mesecu oktobru pa ponovno dajemo priložnost vsem igralcem, da dokažejo, da so najboljši na slovenski Counter Strike sceni.

Liga se bo pričela 12. oktobra 2016 in končala 1 mesec kasneje, torej 12. novembra 2016. Kot doslej je prijavnina 5 keyev na ekipo, torej v protivrednosti nekaj manj kot 12,5 evra na ekipo. Vse igralce opominjamo, da keyje za poravnavo prijavnine kupijo pred 29. septembrom, saj jih drugače ne bodo uspeli poslati v danem času.

Ker si želimo privabiti čim večje število ekip in vsem igralcem dati priložnost, da se dokažejo, tokrat vnaprej ne postavljamo omejenega števila mest v ligi, ampak bomo potek lige prilagodili glede na število prijavljenih ekip. Za najboljše smo pripravili tudi nagrade, ki v primeru 16 prijavljenih ekip znašajo 40 CS:GO keyev za prvouvrščene, nagradni sklad pa se lahko še poveča sorazmerno s številom sodelujočih ekip.

SCSL bo potekala v BO1 formatu v skupinskem delu, izločilni del pa se bo izvajal s sistemom enojne izločitve BO3.
Vsak teden bo vsaj ena tekma komentirana na Twitch.tv kanalu našega društva – https://twitch.tv/spidsi, ali na partnerskih streamih.

Prijavite se lahko na spletni strani http://spid.si/scsls4/ pod zavihkom Prijava. Tam najdete tudi vse potrebne informacije, v primeru dodatnih vprašanj pa smo vam na voljo na [email protected].