fbpx
Skip links

Kaspersky Lab s sponzorstvom EPICENTER LAN 10

Ljubljana, 8. julij 2016. Društvo za elektronske športe – spid.si najavlja novega sponzorja EPICENTER LAN 10, vodilno podjetje na področju kibernetskih varnostnih rešitev, Kaspersky Lab.

Družba Kaspersky Lab, ustanovljena leta 1997, je globalni ponudnik kibernetskih varnostnih rešitev. Poglobljeno strokovno znanje Kaspersky Laba s področja varnostnih groženj se nenehno spreminja v varnostne rešitve in storitve za zaščito podjetij, kritične infrastrukture, državnih organov in potrošnikov po vsem svetu. Obsežen portfelj Kaspersky Laba zajema vodilno varnostno zaščito za končne uporabnike ter številne specializirane varnostne rešitve in storitve za boj proti izpopolnjenim in razvijajočim se digitalnim grožnjam. Več kot 400 milijonov uporabnikov je zaščitenih s tehnologijami Kaspersky Laba, podjetje pa pomaga več kot 270.000 korporativnim klientom pri zaščiti tistega, kar jim je najpomembnejše. Več o Kaspersky Labu si lahko preberete na www.kaspersky.com.

Podjetje Kaspersky Lab bo za dogodek zagotovilo kar 100 Kaspersky Internet Security enoletnih licenc, ki bodo podeljene med najvišje uvrščene igralce posamičnih turnirjev, kot tudi bodo podeljene kot nagrade v drugih animacijah na dogodku (dirkanje na NERVteh 4D simulatorju, simulacija streljanja na razstavnem prostoru Slovenske vojske itn.). Posledično bo proizvajalec stotim udeležencem dogodka in njihovim računalniškim sistemom zagotovil vsaj enoletno zanesljivo varovanje njihovega mlinčka pred nadležnimi programskimi pošastmi. Rešitve za domače uporabnike iz Kaspersky Laba ob odstranjevanju nadležnih in škodljivih programov (malware) varujejo tudi pred izsiljevalskimi programi (ransomware). Slednji so danes precej pogosta težava zlasti pri tistih računalniških navdušencih, ki na svojih računalnikih preizkušajo različno programsko opremo, pridobljeno tudi iz virov z nepreverjenim ali vprašljivim slovesom.

Priporočena maloprodajna cena Kaspersky Internet Securty je $59.
Priporočena maloprodajna cena Kaspersky Internet Securty je $59.

 

V primeru, da si svoje enoletne licence ne boste uspeli zagotoviti na samem dogodku, vam Kaspersky omogoča 30 dnevni brezplačen preizkus njihovih antivirusnih programov. Za več informacij obiščite spletno stran https://www.kaspersky.com/home-security.