fbpx
Skip links

Roccat do konca leta s svojo slovensko League of Legends ekipo

Nemški proizvajalec vrhunske gamerske opreme Roccat bo v prihodnje glavni pokrovitelj League of Legends turnirjev na Epicenter LAN dogodkih, kot tudi bo v sodelovanju z Društvom za elektronske športe – spid.si na bodočih dogodkih potekal proces izbora sestave petih članov slovenske League of Legends ekipe, ki bo nato na regionalnih dogodkih nastopala pod uradnim pokroviteljstvom Roccata. Poleg poravnanih prijavnin za vse dogodke in turnirje v regiji to predstavlja tudi vrh glave Roccatove opreme za gamerje in polno drugih koristi, ki jih lahko izbrana peterica pričakuje od nošnje imena Roccat.

 

Roccat bo v prihodnje sponzoriral ekipo petih igralcev LOL, ki bodo sebe, slovenske gamerje in znamko Roccat predstavljali na gamerskih dogodkih v letu 2017. Seveda se vsi prijavljeni, predvsem pa izbrani, lahko nadejate Roccatovih nagrad. Kakšne bodo konkretne nagrade, potek akcije, izzivi za prijavljene in kriteriji finalnega izbora danes še ne bomo razkrili, zanesljivo pa bo zanimiva popestritev virtualnega gamerskega vsakdana kot tudi vseh Epicenter dogodkov.

 

Zmagovalci lahko pričakujejo celoten komplet Roccatove opreme za igranje in še mnogo več!

 

Na Epicenter LAN dogodkih bo Roccat preko partnerja, spletne trgovine z gaming opremo EIGRE.si ponudil tudi ekskluzivni nakup gaming izdelkov po promocijskih cenah. Vsi zainteresirani boste več informacij našli kmalu na Roccatovi Facebook strani, na partnerskih portalih spid.si, gaming.si in eigre.si ter na Epicenter LAN dogodkih. Prvi bo že konec tega meseca v Šenčurju.

 

Znamko Roccat v Sloveniji zastopa družba Interexport iz Komende.