fbpx
Skip links

G2A z glavnim sponzorstvom na EPICENTER LAN 10

Ljubljana, 6. julij 2016. Društvo za elektronske športe – spid.si najavlja novega sponzorja EPICENTER LAN 10, ki bo potekal od 22. do 24. julija 2016 v Športni dvorani Šenčur, najhitreje rastočega trgovalca z digitalnimi igrami, kjer 10 milijonov uporabnikov izbira med 34.000 izdelki, ki jih ponuja več kot 200 tisoč prodajalcev, G2A.com.

Ti bodo postali glavni sponzor turnirja v Counter Strike: Global Offensive, ki bo poimenovan G2A CS:GO, vsem udeležencem dogodka (torej vsem, ki se bodo udeležili turnirjev ali pa bodo casual playerji, ne obiskovalci) pa bodo podarili bon v vrednosti 3 € za nakup na njihovi spletni platformi. Dodatno se bodo dogodka udeležili tudi predstavniki samega podjetja, kar predstavlja priložnost za streamerje in personalityje, da se povežejo z njimi na samem dogodku in spoznajo obraze za največjo tovrstno storitvijo na svetu.

Vsi udeleženci prejmejo bon za 3 €, zmagovalci določenih turnirjev pa tudi višje zneske bonov!
Vsi udeleženci prejmejo bon za 3 €, zmagovalci določenih turnirjev pa tudi višje zneske bonov!

 

S sodelovanjem bomo na portalu GAMING.si producirali tudi informativne videe v slovenščini, ki uporabnika vodijo skozi celoten proces nakupa, mu predstavlja platformo in več.