fbpx
Skip links

League of Legends na EC10 se vrača na zahod

Ljubljana, 28. junij 2016. Društvo za elektronske športe – spid.si najavlja razveljavitev spremembe strežnika iz EU-W na EU-NE, tako da bo ta sedaj potekal na Europe West strežniku.

V istem tednu ko smo sami najavili spremembo strežnika na katerem se bo odvijal League of Legends turnir na EPICENTER LAN 10 so na Hrvaškem in v Srbiji objavili dva TUP dogodka, ki bosta potekala v istem časovnem terminu kot EC10 in sta namenjena predvsem lokalnim skupnostim. S ciljem podpiranja lokalnih skupnosti ne samo pri nas kot tudi širše na Balkanu, smo posledično sprejeli težko odločitev, da vnovično preselimo strežnik na katerem bo potekal turnir in s tem omogočimo uspešno izvedbo lokalnih dogodkov, ki jih organizirajo Hrvati in Srbi.

Zavedamo se posledic večkratne spremembe turnirja, vendar smo vseeno prepričani v dober odziv lokalne Europe West League of Legends skupnosti, ki je že pred spremembo bila prijavljena na dogodek in na preostanek communityja še čakajoč na prijavo.

Naj vas spomnimo še, da je Roccat glavni sponzor celotnega turnirja in bo za najboljše League of Legends igralce zagotovil bogate nagradne sklade, in sicer v vrednosti:

  • 8 ekip – 1000 € v materialnih nagradah
  • 16 ekip – 2000 € v materialnih nagradah
  • 32 ekip – 1000 € denarna nagrada in 3500 € v materialnih nagradah
  • 48 ekip – 1000 € denarna nagrada in 5000 € v materialnih nagradah
  • 64 ekip – 2000 € denarna nagrada in 5000 € v materialnih nagradah

V primeru kakršnih koli vprašanj smo vam kot vedno na voljo skozi spodnji obrazec ali na [email protected] (vodja turnirjev na EC10).

Error: Contact form not found.