fbpx
Skip links

Predstavljamo naš ultimativni komplet gamerske opreme

Veliko število recenzij, ki smo jih v preteklem času ustvarili, nas je vzpodbudilo, da ustvarimo svoj komplet v naših očeh najboljše gamerske periferije, ki bi se je ne branili še najboljši profesionalni igralci. Tako v sodelovanju s spletno trgovino EIGRE.si predstavljamo “SPID.SI Ultimate Pro Gamer Bundle“.

 

Ta je sestavljen iz treh elementov – tipkovnice, miške in podloge za miško:

  • Ozone Strike Pro (klik tu za ogled slovenskega testa te tipkovnice), ki je cenovno konkurenčna a vseeno visokokakovostna mehanična tipkovnica s pravimi nemškimi Cherry MX Red stikali, ki so ne le da bolj redki od preostalih switchev, marveč so s svojim lahkim linearnim delovanjem kot nalašč za tekmovalno igranje na visokem nivoju.
  • Zowie FK2 je plug-and-play miška s perfektnim optičnim senzorjem brez inherentnega pospeševanja in izjemno nizko “lift-off” razdaljo 1,5 milimetra, ki jo lahko uporabljajo tako levičarji kot desničarji.
  • Zowie G-SR (klik tu za ogled našega testa te podlage) je ogromna, elegantna, udobna, gladka in prestižna tekstilna podloga debeline 3,5 milimetrov, ki se ponaša z najkvalitetnejšo gumirano podlago na tržišču in je z razlogom izbira velikega dela profesionalne Counter Strike skupnosti.
  • Vsak kupec prejme še dve darili –  Ozone Wristhugger in plakat Ozone Gaming

 

strike-pro-eigre-spid

zowie-fk2-eigre-spid

zowie-gsr-eigre-spid

 

Ekskluzivna akcijska cena, ki velja za te izdelke do konca promocije, znaša 177,00 €, torej ob nakupu kompleta prihranite kar 29,00 €! V primeru, da vas ponudba zanima in želite podpreti uspešno delovanje Društva za elektronske športe – spid.si, obiščite spletno trgovino EIGRE.si z obiskom spodnje povezave:

Spletna trgovina EIGRE.si