fbpx
Skip links

Ogledi finala League of Legends World Championship 2015

Ljubljana, 15. oktober 2015 – Društvo za elektronske športe – spid.si v sodelovanju s partnerskimi organizacijami na področju elektronskih športov v Sloveniji najavlja organizacijo ogledov finala League of Legends World Championship 2015. Ta bodo potekala na treh lokacijah širom države, s sočasnim pričetkom ob 12.00 na vseh lokacijah.

Podobno kot lani smo se tudi letos odločili organizirati oglede finalov svetovnega prvenstva v League of Legends, World Championship 2015, ki bo prenašan v živo iz Mercedes-Benz arene iz Berlina. Še zmeraj obstaja možnost, da bomo v finalu videli dve evropejski ekipi, a to niti ni toliko pomembno, kot druženje s somišljeniki na ogledih po Sloveniji. Sami bomo s partnerskimi organizacijami (po)skrbeli za oglede na treh lokacijah – v Murski Soboti, Lenartu in v največjem obsegu v Ljubljani.

  • Murska Sobota, Rdeči Baron
  • Lenart, Askari
  • Ljubljana, Dijaški dom Tabor

Udeleženci so dobrodošli na zgoraj navedenih lokacijah pol ure pred pričetkom prenosa, torej ob 11.30. Akcija se bo pričela z otvoritveno ceremonijo, ki bo, če bo vsaj malo podobna lanskoletni, epska. Temu bo sledil Best of 5 dvoboj med dvema najboljšima League of Legends ekipama na svetu.

  • Pričetek na vseh lokacijah ob 11.30

 

Več informacij najdete na spletnem portalu namenjenemu za koordinacijo ogledov po Sloveniji:
https://worlds.spid.si