fbpx
Skip links

Najavljamo božični EPICENTER LAN 8

Po nekaj mesecih premora smo se po mnogo vprašanjih s strani skupnosti vnovič odločili organizirati dogodek. Tako se bo EPICENTER LAN 8 odvijal na naši “domači” lokaciji na Gimnaziji Murska Sobota in Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota v Pomurju. Uspešnost in sproščenost našega prvega božičnega dogodka lani nas je vzpodbudila, da se vnovič odločimo za ta zimski termin.

Tako bo osmi EPICENTER LAN organiziran v božičnem vzdušju, z jelko, božičnimi okraski, keksi in darili 12. in 13. decembra 2015, torej teden dni pred pričetkom zimskih počitnic za osnovnošolce in dijake, kot tudi predzadnji vikend pred prazniki za študente in vse druge gaming navdušence.

 

 

Organizirani bodo turnirji v:

  • Counter Strike: Global Offensive (5v5) z omejitvijo na 16 ekip,
  • Hearthstone (1v1) z omejitvijo na 32 igralcev,
  • druga zabavna tekmovanja in promocije na dogodku.

Kot vedno na EPICENTER LAN-ih se bomo potrudili zagotoviti sponzorske nagrade za najboljše ekipe in igralce, tokrat še toliko bolj, saj je vseeno božični čas, ki ga pomembno zaznamuje tudi obdarovanje.

Prijave na sam dogodek so odprte od trenutka objave te novice in se zapirajo 24 ur pred pričetkom dogodka. Kot vedno, udeležence naprošamo, da se na dogodek prijavijo (in ob morebitni nezmožnosti udeležbe tudi odjavijo), saj le tako lahko vemo, koliko ljudi pričakovati, ter za koliko udeležencev načrtovati.

 

Več informacij lahko najdete na spletni strani dogodka:
https://epicenter8.spid.si/