fbpx
Skip links

Si-Shell.net Spletne Storitve Ekskluzivno Gaming Server Gostovanje na EPICENTER LAN 2

LJUBLJANA – 10. januar 2014 – Si-Shell.net Spletne Storitve, eno dlje stoječih slovenskih podjetij, ki se vsakodnevno preživljajo z gostovanjem in upravljanjem strežnikov, so se pridružili sponzorski ekipi EPICENTER LAN 2.  Najboljši dve ekipi na dogodku za igre Call of Duty 2, Call of Duty 4 in seveda tudi novejšo, Counter Strike: Global Offensive bodo nagradili s svojimi storitvami v obliki gaming serverjev.

A to ni vse, saj bodo že v prihajajočih dneh na splet postavili javni TeamSpeak 3 strežnik, na katerem bodo igralci lahko trenirali za prihajajoč dogodek, kot tudi sestavljali in preizkušali ekipe, taktike ter takšne in drugačne kombinacije.

Celoten seznam nagrad, ki jih bodo za tekmovalce prispevali pri Si-Shell.net:

  1. mesto Call of Duty 4 – Privatni strežnik, 12 slot, 2 meseca
  2. mesto Call of Duty 4 – Privatni strežnik, 12 slot, 1 mesec
  1. mesto Call of Duty 2 – Privatni strežnik, 12 slot, 2 meseca
  2. mesto Call of Duty 2 – Privatni strežnik, 12 slot, 1 mesec
  1. mesto Counter Strike: Global Offensive – Privatni strežnik, 12 slot, 2 meseca
  2. mesto Counter Strike: Global Offensive – Privatni strežnik, 12 slot, 1 mesec

 

O Si-Shell.net
Smo izkušena ekipa IT strokovnjakov, naše podjetje pa je bilo ustanovljeno v letu 2006 z namenom ponujanja zanesljivih in cenovno ugodnih storitev s hitro in učinkovito tehnično podporo. Na domačem trgu smo torej prisotni že več kot 7 let, in v tem času smo si pridobili širok portfelj zvestih strank, ki se vztrajno širi.
Ponujamo vam celovite rešitve, od najmanjših spletnih gostovanj za predstavitvene strani do naprednejših reseller gostovanj za nadaljnjo prodajoprilagodljivih VPS strežnikov za večje spletne strani in portale ter namenskih strežnikov za najzahtevnejše stranke. Poleg tega poskrbimo tudi za varne SSL certifikateneprekinjen pretok (streaming) zvoka, ter zabavo z igranjem na naših igralnih strežnikih.
Kot akreditirani registrar domen .SI nastopamo že tretje leto in v letu 2013 presegamo številko skupaj 3000 registracij. Ponujamo vam registracijo vseh popularnih ter manj popularnih domenskih končnic po izredno ugodnih cenah. Osredotočamo se na hitro in učinkovito tehnično pomoč, saj smo dosegljivi 24 ur dnevno, 7 dni v tednu in 365 dni v letu. Nemoteno delovanje storitev zagotavlja 10 hitrih strežnikov z Intel Xeon procesorji in SAS diski, lociranih na treh različnih fizičnih lokacijah po Sloveniji in v tujini.

O Društvu za elektronske športe – spid.si
Društvo za elektronske športe – spid.si je bilo leta 2011 ustanovljeno z namenom promocije elektronskih športov in povezane kulture tako v Sloveniji, kot tudi širše. Ozaveščenost širimo z organizacijo spletnih tekmovanj za gamerje, promocijskih dogodkov, festivalov, kot tudi lanpartijev. Publike posodabljamo z ešportnimi novicami iz lokalnega, kot globalnega okolja preko socialnih omrežij, spletnih portalov in kvartalnih revij. Udeležimo se vseh večjih tekmovanj po Sloveniji s katerih prenašamo sliko v živo, opravljamo intervjuje, fotografsko obeležujemo dogodek in drugo. Za več informacij obiščite spletni portfolio društva na https://www.spid.si/en