fbpx
Skip links

Odprte prijave za kvalifikacije za CS:GO EMS One Katowice

Organizator 250 000 dolarjev vrednega tekmovanja za igro CS:GO na velikem finalu Intel Extreme Mastersov, ESL, je izdal podrobnosti kako in kje se sedaj lahko prijavijo ekipe iz vse Evrope na kvalifikacijske turnirje.

Kvalifikacije za glavni dogodek na Poljskem  bodo potekale tako, da bodo na začetku večje in močnejše regije imele organizirane svoje kvalifikacijske turnirje, za tem bosta organizirana dva turnirja za ekipe iz vse Evrope (tukaj lahko prisostvujejo slovenske ekipe) in ko bodo znani najboljši izmed vseh teh turnirjev se bodo le ti pomerili med sabo in 6 najboljših ekip v tem finalnem kvalifikacijskem turnirju bo uvrščenih na glavni dogodek.

O EMS One CS:GO Championship Katowice: Dogodek se bo odvil 14. – 16. marca letos v Katowicah, na Poljskem, v Spodek areni katera sprejme do 11 400 gledalcov. 250 000  dolarjev velika nagrada je v celoti sponzorirana s strani Valve-a in CS:GO skupnosti, ki je pokupila ključe za eSports box-e. Zraven Valve-a so dogodek podprli tudi pri podjetjih Asus in Intel.

Spodaj pa še poglejte kako je dogodek v Spodek areni izgledal lani.

[iframe src=”https://www.youtube.com/embed/EAzM_BeQAKA?list=PLhCH_nPE4JTqU6xJlP3FxmO0VDv_aINKI” width=”100%” height=”480″]