fbpx
Skip links

Mojcomp.net najnovejši sponzor EPICENTER LAN 2

Najnovejši sponzor našega prihajajočega dogodka, EPICENTER LAN 2, je MOJCOMP.NET.

Kot na naših preteklih dveh dogodkih, MiKK LAN 7 in Festivalu FRiSK 2013, bodo najboljše tekmovalce dogodkov podprli z nagradami. Že pred samim dogodkom lahko na njihovi strani najdete širok spekter ponudbe računalniške opreme – na voljo je vse, od prenosnih računalnikov Apple Macbook Air, do opreme za hardcore gamerje – s ponudbo opreme Razer na vrh.

Obiščite njihovo spletno trgovino:
https://www.mojcomp.net

O Mojcomp.net:
Podjetje je bilo ustanovljeno v letu 2007. Namen ustanovitve je bil zagotoviti dober računalnik za ugodno ceno. Našo ponudbo stalno posodabljamo z najnovejšimi  komponentami kot so procesorji, grafične kartice, rami in drugimi tehnologijami. Lahko pa vam ponudimo že sestavljene  računalnike (2 leti garancije) ali prenosnike po zmernih cenah. V podjetju težimo k zanesljivosti sistemov, zato so le-ti pred prodajo testirani najmanj 24 ur, odlikuje pa jih tudi dolgo garancijsko obdobje, v katerem proizvajalec jamči za brezhibno delovanje. Našo ponudbo dopolnjujejo tudi LCD monitorji, LCD televizije, tiskalniki in drugo.

O Društvu za elektronske športe – spid.si
Društvo za elektronske športe – spid.si je bilo leta 2011 ustanovljeno z namenom promocije elektronskih športov in povezane kulture tako v Sloveniji, kot tudi širše. Ozaveščenost širimo z organizacijo spletnih tekmovanj za gamerje, promocijskih dogodkov, festivalov, kot tudi lanpartijev. Publike posodabljamo z ešportnimi novicami iz lokalnega, kot globalnega okolja preko socialnih omrežij, spletnih portalov in kvartalnih revij. Udeležimo se vseh večjih tekmovanj po Sloveniji s katerih prenašamo sliko v živo, opravljamo intervjuje, fotografsko obeležujemo dogodek in drugo. Za več informacij obiščite spletni portfolio društva na https://www.spid.si/en