fbpx
Skip links

EPICENTER LAN 2 Promocijski Video

Približuje se EPICENTER LAN 2 – največji neprofitni gaming dogodek v Sloveniji. Se ga nameravate udeležiti tudi vi? Še niste prijavljeni? Obiščite spodnjo povezavo!

https://epicenter2.spid.si

Povzete informacije o dogodku:
EPICENTER LAN 2 bo potekal 8. in 9. februarja 2014 v Murski Soboti, kjer se bo po pričakovanjih tekom dveh dni za naziv najboljšega pomerilo več kot 150 igralcev v rekordnih 11 tekmovanjih. Med drugim bodo vključevala tudi igre kot Call of Duty 2, Call of Duty: Ghosts, League of Legends, StarCraft 2, Pro Evolution Soccer 2014, Hearthstone in druge. Kot na prvem tovrstnem dogodku videoigre ne bodo edina stvar, ki se bo dogajala na prizorišču, saj bomo izvedli prenekatero promocijo, oglede streamov in zabavna tekmovanja – vse to z namenom, da si udeleženci dogodek kar se da dobro vtisnejo v spomin in se seveda vrnejo prihodnje leto.

O organizatorju:
Društvo za elektronske športe – spid.si je bilo leta 2011 ustanovljeno z namenom promocije elektronskih športov in povezane kulture tako v Sloveniji, kot tudi širše. Ozaveščenost širimo z organizacijo spletnih tekmovanj za gamerje, promocijskih dogodkov, festivalov, kot tudi lanpartijev. Publike posodabljamo z ešportnimi novicami iz lokalnega, kot globalnega okolja preko socialnih omrežij, spletnih portalov in kvartalnih revij. Udeležimo se vseh večjih tekmovanj po Sloveniji s katerih prenašamo sliko v živo, opravljamo intervjuje, fotografsko obeležujemo dogodek in drugo. Za več informacij obiščite spletni portfolio društva na https://www.spid.si/en