fbpx
Skip links

The Slovenian Show 3 – Slovenski Call of Duty 4 ProMod Fragmovie

Oskar Dimec, član medijske ekipe Društva za elektronske športe – spid.si se nam po dolgem času vnovič predstavlja s svojim izdelkom – fragmuvijem, ki nosi ime The Slovenian Show 3. Prvi dve izdaji sta družno producirala avtorja Jodlar in Shyr, in sicer je prvi predstavljal najboljše slovenske akcije v Call of Duty 4, drugi pa vključeval igralce Call of Duty 2. Po nekaj manj kot petih letih od izdaje drugega Slovenian Showa, se je scena slednje bistveno spremenila, a akcije so ostale iste kvalitete, če ne še toliko boljše. Tako je bilo na avtorju tretjega dela sage veliko več pritiska, saj je moral doseči, če že ne preseči standarde preteklih kratkih filmov.

S same tehnične strani je izjemno dodelan v posameznih delih, saj je dodanih veliko referenc popularnih televizijskih, spletnih in glasbenih fenomenov, same animacije so vrhunske kakovosti, akcija se pa tekoče preliva iz enega v drug kill. Skratka, zadovoljni smo, da je lahko izdal pod našim imenom.

Še izjava avtorja, Oskarja “sodiac” Dimca:
V veliko čast mi je, da sem od shyr-a in jodlara dobil dovoljenje za izdelavo zadnjega dela trilogije The Slovenian Show. Upam, da vas nisem razočaral in s tem filmčkom uničil legendarno sago Slo Show. Go play Call of Duty 4!