fbpx
Skip links

SPID.si League of Legends Cup

Glede na vedno večjo popularnost MOBA iger tako v Evropi, kot tudi na slovenskem, so bile igre tipa League of Legends, Heroes of Newerth in Defense of the Ancients vedno v našem interesu, problem pa je nastal pri odločanju, katero od iger bi primarno podpirali, in šele po močni prisotnosti LoL skupnosti na naši FaceBook strani, smo uvideli, da ni druge, kot da začnemo podpirati tudi ta eŠport. To nameravamo storiti tako z organizacijo online turnirjev, kot LAN-ov, a brez prvega ni slednjega, tako da ko se nam skupnost dokaže kot močna, bomo organizirali tudi tekmovalen offline dogodek.

Tako organiziramo našo prvo League of Legends tekmovanje za vse, ki igrajo na EU West. Za East bomo prav tako organizirali cup v naslednjih dneh.

 

Prijave:
Do 17.00, 14. novembra 2012 tako, da oddate komentar v razglasu tekmovanja na naši FaceBook strani, ali pa kot komentar tega razglasa z imenom ekipe in imeni summonerjev vodje ter igralcev.

Sign-in:
14. novembra 2012 ob 18.00 tako, da ste prisotni v sobi spid.si na EU West.

Report rezultatov:
PM adminu v sobi spid.si

Sistem:
Round of 8 – Best of 1
Round of 4 – Best of 1
Finals – Best of 3

Rezultate boste lahko v živo spremljali preko naše Wiki strani!

Kratka pravila:
– EU West, tournament draft mode
– Vsaka ekipa ima lahko rezervnega igralca
– Višje rangirana ekipa izbira stran (purple/blue) (Rank ekipe se izračuna, da se seštejejo ELO-ji igralcev in delijo s 5, če igralec ni ranked, se mu šteje vrednost 1000)
– Pred tekmami se vodje ekip zberejo v sobi spid.si na LoL-u, kjer se pomenijo o začetku
– Po končani tekmi mora vodja ekipe potrditi izid s screenshotom

Nagrade:
Pa čeprav bi radi vsem igralcem zagotovili nagrade, to žal ni opcija za sedaj, bomo pa na prihodnjih tekmovanjih imeli RP, kot tudi praktične nagrade, le pokazati nam morate, da ste zainteresirani za igranje.

 

O SPID.si:
SPID.si je bil ustanovljen aprila 2011 kot skupina ljudi s skupnim ciljem – širitvijo elektronskih športov in z njimi povezane kulture na območju Slovenije. Društvo se ukvarja pretežno s poročanjem o drugih podobnih dogodkih v regiji in organizacijo tekmovanj v lastni režiji, kar omogočajo partnerji Igabiba, Logitech, Vstopi v igro – tournament.si in MiKK LAN. Tako je SPID.si postal vodilna organizacija v tem prostoru in s pridobivanjem novih članov, vloga društva nezaustavljivo raste.