fbpx
Skip links

SPID.si Call of Duty 4 Revival Cup

Call of Duty scena je bila že od začetka serije ena najpopularnejših iger na območju Slovenije. Kar se je spočetka začelo že kot dobra igra, se je razvilo v izjemen elektronski šport v obliki Call of Duty 2 s tekmovanjem na WSVG in kasneje nadaljevalo s Call of Duty 4: Modern Warfare. Lahko bi rekli, da igra ni idealna, je pa bila boljša in bolj aktivna, kot vse druge tekmovalne streljačine pri nas. Kakovost igre se je seveda ščasoma izboljšala, nažalost je pa upadla tudi aktivnost igranja v Sloveniji, kajti od 14 ekip izpred samo enega leta je sedaj na sceni le še peščica ekip, ki igrajo, takšnih, ki so pa organizirani in tekmujejo pa skorajda več ni. To nameravamo spremeniti.

Kako, se vprašate? S SPID.si Call of Duty 4 Revival Cup-om [v nadaljnem tekstu SPID.si RC]!
Zakaj je drugačen od drugih Cup-ov? Zato, ker ne odpiramo le prijav za ekipe. Če ste naprimer le trije in iščete dva igralca, če sta samo dva s prijateljem, če ste le posamezen igralec – bomo za vas sestavili ekipo dobrih, preverjenih igralcev, s katerimi boste igrali na SPID.si RC. V primeru, da se boste po tekmovanju ostali skupaj kot ekipa in nadaljevali na CyberGamerju, bomo poskrbeli za vas z še več tekmovanji, kot tudi dodatnimi, za sedaj še nenapovedanimi ugodnostmi!

Vsi, ekipe, ne-zapolnjene ekipe in posamezni igralci, ki si želite ekipe, ste tako vabljeni, da se prijavite na SPID.si Call of Duty 4 Revival Cup, ki bo potekal v sredo, 26.9.2012 ob 18.30!

 

Splošne informacije:
Datum: 25.9.2012 – 26.9.2012
Prijave: do 25.9.2012 ob 12.00
Check-in: 25.9.2012 ob 18.00
Omejitev ekip/igralcev: Je ni, koliko vas bo, toliko vas bo igralo!

Prijava:
Za ekipe: Komentar z imenom ekipe, igralci ekipe in njihovimi GUID-i ter kontaktnim xfire naslovom
Za skupine igralcev (2+): Komentar z vašim nickom, GUID-om, orožjem in kontaktnim xfire naslovom
Za posamezne igralce: Komentar z vašim nickom, GUID-om, orožjem in kontaktnim xfire naslovom

Dodatne informacije:
Check-in bo potekal ob 18.00 CET na mIRC kanalu #spid.si @ QuakeNet. Vse tekme, kot tudi informacije o razporedih najdete na naši Wiki strani. Če imate kakšna vprašanja nam pišite na email [email protected].