fbpx
Skip links

Najava SPID PIPA LAN

V Sloveniji že precej časa ni bilo resnega tekmovalnega dogodka v elektronskih športih. Pravzaprav, če pogledamo izven meja naše dežele, so vsi dogodki na nivoju taki, da jim mi ne sežemo do kolen. To nameravamo spremeniti.

Tako v sodelovanju s Kiberpipo organiziramo dogodek, ki nas bo znova postavil na zemljevid – prihaja SPID PIPA LAN. Ta se bo odvijal sredi decembra, natančneje v soboto, 15. in v nedeljo, 16. decembra 2012 v prostorih Kiberpipe v samem centru Ljubljane. Na računalnikih in konzolah, ki bodo na samem kraju dogajanja, se bodo igralci za 20€ kompenzacije lahko pomerili v treh različnih naslovih – v League of Legends, z velikostjo ekipe 5 igralcev, kot tudi v StarCraft 2 in FIFA13, kjer so igralci odvisni le sami od sebe.

Potrudili se bomo, da bo kar največ iger komentiranih celotnemu spletu na pogled preko našega kanala na Twitch.TV, dočim bomo našo Facebook in Youtube profila konstantno posodabljali z ažurnimi novicami, dogajanji, slikami, intervjuji, in vsem, kar si boste vi, tako gledalci, kot igralci poželeli.

Nekako bolj skondenzirane informacije:
Kdaj: 15-16. 12. 2012
Kje: Kiberpipa, Ljubljana
Kaj: Tekmovanja v LoL 5v5, SC2 1v1, FIFA13 1v1
Prijavnina: 20€/igralca
Nagrade: Materialne, 500+€
Prijava: Formular
[xyz-cfm-form id=3]
Nagrade bodo materialne, v vrednosti več sto evrov za vsako posamezno tekmovanje (bistveno več za League of Legends), končen seznam nagrad se bo pa izoblikoval v dnevih pred dogodkom, a ker organiziramo te dogodke za vas, skupnost, verjamite, da se ne bo ponovila zgodba prejšnjih organizatorjev, ki so ali precenili vrednost nagrad, ali pa jih sploh niso izplačali.

Prijavnina bo znašala 20€ na igralca v enoigralskih igrah (SC2 in FIFA13), za League of Legends pa bo znašala enako 20€ po igralcu. Prijave so odprte od objave novice naprej, plačila pa od srede, 21.11.2012 pa do vključno z petkom, 7.12.2012 preko storitve PayPal. Ne bodite prestrašeni, prijavnino boste lahko poravnali tudi kot navadno nakaznico, le stopamo v korak s časom.

Seveda obstaja tudi možnost odpovedi, če udeležba ne bo zadostna, v katerem primeru pa bomo igralcem ter ekipam, ki so poravnali prijavnine, vrnili denar v roku 14 delovnih dni po preklicu. Samo spodnje število prijav, s katerimi bomo organizirali dogodek, je pa 8 tekmovalcev v StarCraft 2, 8 ekip za League of Legends in 8 tekmovalcev za FIFA13, dočim zgornjih omejitev za zdaj še niso postavljene.

Torej, kaj storiti? Za zdaj se prijavite na dogodek tako, da izpolnite zgornji formular, in v sredo vam bomo poslali informacije o plačilnih možnostih. Se vidimo na SPID PIPA LAN!