fbpx
Skip links

Intervju z THNDRMACH1NE-om ekipe Team ELECTRIC

Q : Lep pozdrav z naše strani. Prvo bi vas lepo prosil če se lahko predstavite (ime , nick , ekipa za katero igrate).
A : Moje ime je Jan “THNDRMACH1NE” Strgar, igram AD carrya za team Electric. Ekipa je obstajala že vrsto let ampak samo kot call of duty2 pred kratkim pa smo se odločili, da ustvarimo še LOL ekipo, ki bo resna. Zmagali smo že par cupov, a samo simboličnih .

Q : Kaj vas je pritegnilo k igranju prav League of Legends?
A : Igra je zanimiva, ni odvisna od enega, v uspeh ekipe je vlkjučeno veliko faktorjev zato predstavlja nek izziv . Igrati jo je začelo veliko ljudi zato smo jo začeli tudi mi.

Q : Včeraj je potekal prvi spid.si LOL turnir, katerega ste se udeležili in nakoncu kar zmagali. Kako se vam je zdela organizacija tega turnirja?
A : Glede na to da je bil turnir kolikor se mene tiče zelo na hitro organiziran, organizacija ni bila slaba. Upam le da bo v prihodnje le večjo število ekip in da se začne Slovenska scena LoLa vzpenjati da se začnejo prirejati LAN tekmovanja, seveda pa tudi offline tekmovanja .

Q : Se boste v prihodnosti udeležili še kakšnega online dogodka, ki ga bomo organizirali?
A : Od pričetka tretje sezone smo se odločili da se udeležimo maksimalno število dogodkov, tako online kot offline.

Q : V prejšnem odgovoru ste omenili slovensko sceno, kaj mislite kako je razvita na področju League of Legends?
A : Menim da bi lahko bla scena mnogo bolj organizirana, menim da je razvita precej slabo. Premalo dogodkov, premalo resnosti iz strani igralcev.

Q : Kdo je vaš vzornik, vsaj kar se igranja LoL-a tiče?
A : Vzornika niti nimam, so mi pa všeč igralci ki imajo svoj slog igranja. Aphromoo iz ekipe Fear je trenutno najverjetneje najbolj zanimiv .

Q : Še enkrat vam čestitamo za prvo mesto na turnirju in se vam zahvaljujemo za sodelovanje pri pogovoru. Če bi radi koga shoutoutali, zdaj je vaša priložnost!
A : Hvala hvala . Pozdravljam ekipo Electric ter celo Koroško stran Slovenije:D